Uutisen päiväys

22.2.2011← Takaisin

Ilkka Tuomisto kakkoseksi Finsteraussa

    Suomen vammaishiihtäjien hyvä maailmancup-kausi sai jatkoa Saksan Finsteraussa, kun Ilkka Tuomisto sijoittui takaa-ajokilpailussa toiseksi. Liikuntavammaisten pystyhiihtäjien luokan 3,75+7,5 kilometrin kilpailun voitti Venäjän Kiril Mihailov. Naisten vastaavassa kilpailussa Maija Löytynoja oli viides, Puolan Katarzyna Rogowiec vei voiton.

    Tuomisto oli päivän ensimmäisessä osassa toinen, 13 sekuntia venäläisen perässä. Ero ei siitä liiemmin kasvanut, vaikka matka oli toisessa osassa tuplasti pidempi.

    ”Sain tänään kaksi hyvätasoista suoritusta. Varsinkin vapaan kisaksi tämä oli hyvä, yksi parhaista normaalimatkan kisoista vapaalla mitä on ollut. Olen kyllä tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen. Lauantaina vapaan pitkällä matkalla sitten näkee, miten sen kestää. Odotan sitä kyllä mielenkiinnolla”, kovasti vapaan hiihtonsa kehittymiseksi töitä tehnyt Tuomisto sanoo.
    Maastohiihdossa kilpaillaan Finsteraussa ja tämän kauden maailmancupissa vielä lauantaina pitkät matkat. Perjantaina ja sunnuntaina kilpaillaan ampumahiihdossa.

    Tulokset: http://www.weltcup-finsterau.com/ergebnisse.html