Uutisen päiväys

24.9.2010← Takaisin

IKH:sta mäkihypyn A-maajoukkueen pääyhteistyökumppani

Työkalujen ja varaosien maahantuontia harjoittava IKH (Isojoen Konehalli Oy) on tehnyt Finnjumping ry:n kanssa kaksivuotisen yhteistyösopimuksen koskien mäkihypyn A- ja B-maajoukkueen sponsorointia.

 

Sponsorointisopimuksen myötä IKH:sta tulee mäkihypyn A-maajoukkueen virallinen pääyhteistyökumppani ja antaa näin IKH:lle oikeuden käyttää maajoukkueen urheilijoita markkinointiviestinnässään.
 
Mäkihypyn ja yhdistetyn Finnjumping ry on panostanut valmennusryhmien leiritykseen ja kilpailutoimintaan merkittävästi viime vuosia enemmän ja uuden pääyhteistyökumppanin mukaantulo mäkihyppyyn tuo merkittävän vahvistuksen toiminnan tueksi.
- On todella hienoa, että saamme uuden kumppanin joukkueemme taakse. Mäkihypyn vahva noste ja Finnjumpingin panostus mäkihyppyyn saa näin tarvitsemaansa vahvistusta suunnatessamme kohti tulevaa arvokisakautta. Mäkihypyn A- ja B-maajoukkueet jatkavat alkuperäisten leirityssuunnitelmien mukaan kohti lumikautta ja siitä edelleen talven kilpailuareenoille, toteaa Suomen mäkijoukkueen päävalmentaja Pekka Niemelä tyytyväisenä.
 
IKH:n kanssa allekirjoitettu mäkihypyn pääyhteistyökumppanisopimus on Finnjumpingille merkittävä ja mäkihypyn ja yhdistetyn Finnjumping ry:n puheenjohtaja Ilkka Tiilikainen toteaa sopimuksen vahvistavan Finnjumpingin toiminnan tavoitteita.
- Finnjumpingin strategia tähtää suomalaisen mäkihypyn vahvistamiseen maailman kärkimaana ja sillä tiellä yhteistyökumppanirintaman vahvistuminen on todella tärkeää. Menestystä odotetaan tulevana talvena, mutta pitkän tähtäimen tavoitteet siintävät Sotšiin ja siitä eteenpäin. Tämä IKH:n kanssa tehty sopimus on hyvin merkittävä laadukkaan huippuvalmennuksen ja siten tavoiteltujen huipputuloksien mahdollistamiseksi mäkihypyssä.
 
IKH:lle tämä yhteistyösopimus on ensimmäinen merkittävä sponsorointisopimus. Tavoitteena on tehdä IKH -merkkiä tunnetuksi valtakunnallisella tasolla sponsorointiyhteistyön avulla. Lisäksi yhteistyö istuu yrityksen arvoissa osana olevaan yhteiskuntavastuun hoitamiseen.
 
- Olemme uudistamassa jälleenmyyjäkenttämme ilmettä. Jatkossa jälleenmyyjäketjumme liikkeet voi tunnistaa IKH Työkalut ja IKH Varaosat -tunnuksista. Tällä tavalla oli ajankohtaista ja luonnollista, että lähdemme mukaan tähän merkittävään yhteistyöhän, jolla saamme IKH –merkille lisää valtakunnallista tunnettuutta. Mäkihyppy tuntui heti sopivalta meille, koska sen imagossa ja ilmeessä yhdistyy monta samanlaista asiaa kuin meidän viestinnässämme, Isojoen Konehalli Oy:n varatoimitusjohtaja Tuomas Hilakari kertoo.
 
Isojoen Konehalli Oy tuo maahan pääasiassa työkaluja, koneita, traktorin varaosia- ja tarvikkeita, kiinnikkeitä, maatalousrenkaita ja akkuja yli 30:sta eri maasta. IKH:n ketjuun kuuluvia liikkeitä on noin 130. Suurimmat ovat Vantaalla, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa ja Kauhajoella. Yrityksen liikevaihto on noin 75 miljoonaa. www.ikh.fi