Uutisen päiväys

10.10.2019← Takaisin

Hiihtoliitto liikuttaa Helsingissä – Lumilajit Liikuttavat -projekti mukana GoExpo Winterissä 15.–17. marraskuuta!

GoExpo Winter kokoaa Helsingin Messukeskukseen kaiken mitä voi harrastaa lumella ja jäällä. Suomen suurimmilla talviurheilumessuilla voi tutustua uutuustuotteisiin ja eri lajeihin, seurata näytöksiä ja testata itse. Myös Hiihtoliitto ja Lumilaijt Liikuttavat ovat mukana GoExpo Winterissä!

Hiihtoliiton Lumilajit Liikuttavat -osastolta löytyy kokemista ja tekemistä kaiken ikäisille. Kaikki, jotka ovat joskus ihastelleet mäkihyppääjien lentotaitoa, pääsevät kokeilemaan sitä itsekin minimäestä! Minimäki on avoinna jokaisena messupäivänä ja kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan. Jos tuntuu, että ponnistus ei suju mäessä halutulla tavalla, voi Hiihtoliiton pisteellä testata myös omaa ponnistusvoimaansa kontaktimatolla.

Lisäksi osastolta löytyy temppurata, jossa pääsee kokeilemaan taituruutta. Hiihtoon kuuluu paljon muutakin, kuin tasatyöntöä. Suksien kanssa, oli laji sitten hiihto tai mäkihyppy, tarvitaan taitoa, ja se korostuu tällä radalla.

Lumilajit Liikuttavat konseptiin kuuluu Lasten Lumipäivät sekä Lumilajeja Opettajille. Perjantaina messulavalla on mahdollisuus kuulla lisää Lumilajit Liikuttavat -konseptista klo 14:00-14:20. Lumilajit Liikuttavat -projektikoordinaattori ja Hiihtoliiton seuratoiminnan kehittäjä Sandra Sirén kertoo muun muassa, miten koulut opettajineen hyötyvät Lumilajit Liikuttavat -konseptin tuoteperheestä. Myös Hiihtoliiton omalta pisteeltä löytyy paljon infomateriaaleja. Tietoiskut osastollamme perjantaina klo 13:00 ja 15:00. Maskottimme Tuisku on mukana ilahduttamassa nuorimpia messuvieraita.

Hiihtoliiton löytää osastolta 5m21.

HUOM! Tapahtuman ajankohta on muuttunut aiemmista vuosista, tänä vuonna messut järjestetään 15.–17.11.2019. Lisätietoa saat osoitteesta www.goexpowinter.fi.

 

Lumilajit liikuttavat löytyy myös somesta. Seuraa kaikissa kanavissa ja voita lippuja messuille!
Facebook TwitterInstagram  sekä www.lumilajitliikuttavat.fi

Tapahtuman ohjelma täällä
Liput tapahtumaan etukäteen voit ostaa
täältä!