Uutisen päiväys

14.6.2011← Takaisin

Finnjumpingin mäkihypyn junioriryhmien Lidl-leirikausi avattiin Kuopiossa ja Siilinjärvellä

Mäkihypyn junioriryhmän ja Itä-Suomen alueen yhteinen leiri pidettiin Puijolla ja Siilinjärvellä 9.-12.6.2011. Näin myös avattiin lajiliittovetoinen leiritoiminta kaudella 2011 - 2012.


Puijolla ja Siilinjärvellä 9.-12. kesäkuuta pidetty Lidl-leiri tavoitti mukavasti mäkihypyn harrastajia, sillä yhteensä ilmatilaa oli rikkomassa n. 60 nuorta urheilijaa! Alueleirin valmennuksesta vastasivat mm. Juha-Matti Ruuskanen, Janne Happonen, Kai Kovaljeff ja Jaakko Tallus.

Aurinkoinen sää helli leiriläisiä ja toiminnasta todella välittyi iloinen tekemisen meininki. 

Lidl-leirin ohjelma koostui hyppäämisen lisäksi koulutuksellisista teemoista sekä ikäkauteen sopivasta oheisharjoittelusta. Leirin kruunasi tiukka ja tasokas leirikilpailu, joka hypättiin mäkikohtaisilla sarjoilla puomitasoituksin. K-64 mäen voiton nappasi Puijon Henri Kavilo ja K-28 mäen kuninkuuden vei nimiinsä puijon Markus Virrantalo. 

Saimme paljon positiivista palautetta osallistujilta ja toivonkin, että jatkossa maamme nuoret hyppääjät löytävät entistä paremmin nämä avoimet ja kustannuksiltaan hyvin edulliset alueleirit, joita Finnjumping ry taloudellisesti tukee.

Kiitos kaikille mukana olelleille!

Lauri Hakola, PHS:n nuorisopäällikkö / Lidl-ryhmän valmentaja

Tästä linkistä päsee tirkistelemään leirin tapahtumiin:
http://www.youtube.com/watch?v=hBhLMCiXYKk