Uutisen päiväys

11.5.2010← Takaisin

Europcar jatkaa Suomen yhdistetyn maajoukkueen yhteistyökumppanina

Finnjumping ry ja Europcar ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen.


Finnjumping ry ja Europcar ovat tehneet jatkosopimuksen yhdistetyn maajoukkueen tukemisesta. Yhteistyösopimus on kaksivuotinen. Europcar jatkaa yhtenä yhdistetyn päätukijoista, panostaen merkittävästi lisää tähän sopimuskauteen. A-maajoukkuetoiminnan tukemisen ohella myös nuorisovalmennuksen rooli korostuu jatkosopimuksen myötä.

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen on ollut tyytyväinen aiempiin yhteistyövuosiin.

- Jatkoyhteistyösopimuksella haetaan pitkäjänteisyyttä yhdistetyn menestyksen turvaamiseen myös tulevina vuosina, ja siksi haluamme nostaa nuorisovalmennuksen roolia. Satsaamme tähän sopimuskauteen enemmän, koska Europcar haluaa olla mukana tukemassa lahjakkaiden urheilijoiden tietä vaativan lajin huipulle. Olemme olleet tyytyväisiä saamaamme näkyvyyteen, ja kokonaisuutena yhteistyö yhdistetyn maajoukkueen kanssa on ollut hyvin positiivista, Jussi Holopainen kertoo.

Finnjumping ry:n puheenjohtaja Ilkka Tiilikainen on todella tyytyväinen jatkosopimuksen syntymiseen.

- On todella arvostettavaa, kun lajeillamme tänä päivänä on pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Erityisesti tämänkaltaisessa yhteistyössä, jossa ollaan taloudellisen tuen lisäksi yhteistyökumppaniin aktiivisessa vuorovaikutuksessa joukkueen autokalustotarpeiden osalta, nousee Europcarin joustavuus ja ammattitaito todella tärkeään rooliin, toteaa Tiilikainen sopimuskokonaisuuden merkityksestä.Europcar on Euroopan johtava autovuokraamo. Suomessa Europcarin lisenssioikeuksien haltija on Interrent Oy. Interrent Oy:ssä asiakkaita palvelee 150 autonvuokrauksen ammattilaista yli 30 paikkakunnalla. Interrent Oy on toiminut jo vuodesta 1967. www.europcar.fi

Finnjumping ry on Suomalaisen mäkihypyn ja yhdistetyn edunvalvoja. www.finnjumping.fi

Samla Sports Management on urheilumarkkinointiyhtiö. www.samla.fi