27.11.2010← Takaisin

Björgen jatkaa kärjessä Rukan Mini Tourilla

Maastohiihdon maailmancup jatkui tänään Kuusamossa, Rukalla. Nordic Opening Mini Tour alkoi eilen perinteisen sprinteillä ja jatkui tänään naisten perinteisellä 5 km väliaikalähdöllä. Kilpailu oli tasainen ja kärkikolmikko oli tuttu Björgenin voittaessa tänäänkin. Puolan Justina Kowalczyk laittoi Björgenin tiukoilla ja eroa jäi vain 2,1 sekuntia. Slovenian Petra Majdic jäi kärjestä 16,8 sekuntia.

Suomalaiset naiset parantavat kisa kisalta ja neljä suomalaisnaista oli sijoilla 16-21 Krista Lähteenmäen johdolla.

Krista Lähteenmäki 16. (+47, 4 s)
- Hyvältä tuntui hiihto ja vauhdinjako onnistui mainiosti. Tämän radan loppu sopii minulle ja nousin monta sijaa loppuosuudella. Hiihdin varmuuden vuoksi kylmän takia normaalia paksummissa vaatteissa. Varustevalinta onnistui kylmässä kelissä.