Kilpailuohjeet

Suomen Cup Vantaa 12.-13.1.2021 info 6.1.2021 KILPAILUOHJEITA

Tervetuloa Vantaalle!

COVID-19 ohjeet

 • Kisa käydään ilman yleisöä; sisääntuloporteilla on järjestysmiesten valvonta
 • Muiden tulo alueelle vain TÄYSIN terveenä
 • Alueella ehdoton maskipakko – järjestäjä myy lisämaskeja kisakansliassa, maskittomuuteen puututaan järjestäjän toimesta
 • Kilpailijoilla myös maskipakko paitsi kisasuorituksen ja verryttelyn aikana
 • Kisakansliassa asioidaan turvavälein vain kahden asiakkaan toimesta kerrallaan; 1 hlö/seura hakee seuran kaikki numerot ja muun infon molempina päivinä – sama henkilö hoitaa juoksevat asiat kisakanslian kanssa/pvä (urheilija-/huoltajakorteissa kääntöpuolella järjestäjän puhelinnumeroita)
 • Lähtöalueelle päästetään vain kilpailijat, huoltajat huoltajakortilla omalle alueelleen
 • Maaliintulon, viestissä vaihdon, jälkeen kilpailijat poistuvat välittömästi lähtö- ja maali-alueelta – huom! palkintojenjakoaikataulu
 • Kaikkialla noudatetaan turvavälejä ja siihen puututaan tarvittaessa
 • Käsidesiä on saatavilla eri toimipisteissä
 • Huoltorakennuksen aula- ja akvaariotila ovat suljettuja, sisätiloja ei ole muuta kuin pukuhuoneet urheilijoden käyttöön
 • Pukuhuoneessa max. 10 hlöä kerralla ja välttämättömät toiminnat ja poistuminen,  määrään puututaan tarvittaessa
 • Jalkapallohallin huoltotilalooseissa saa olla max. neljä (4) henkilöä kerrallaan
 • Urheilijoiden pääsy huoltotiloihin (jalkapallohalliin) on kielletty
 • Seuraa tuloksia mieluiten netistä
 • JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS MA 11.1. KLO 18 AINOASTAAN ETÄNÄ Teams linkin kautta
 • KAIKILLA ALUEELLA LIIKKUVILLA PITÄÄ OLLA JONKINLAINEN AKKREDITOINTIKORTTI NÄKYVILLÄ (esim. toimitsija, huoltaja, urheilija, media)
 • Lataa koronavilkku

Yleiset ohjeet ja tiedotus

Tiedotus kilpailupaikalla hoidetaan kuulutuksin. Ilmoitustaulu on huoltorakennuksen etupihalla. Suosittelemme kuitenkin seuramaaan tuloksia netistä ruuhkien välttämiseksi. Viimeisimmät uutiset kilpailua koskevista asioista osoitteessa www.cupvantaa.fi tai/ja whatsapp ryhmässä https://chat.whatsapp.com/L9dFUMPkpb26wdW7JVcx4A

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee Sotungin koululla, Sotungintie 19 ja on avoinna seuraavasti:

 • Tiistaina 12.1. klo 15 – 20.30
 • Keskiviikkona 13.1. klo 14 – 20.30

HUOM! Yksi seuran edustaja hakee KAIKKI seuran numerot ja valmiiksi lasketut huoltajakortit (1/5 urheilijaa) sekä muun kilpailuinfon päivittäin.  MASKIPAKKO sekä TURVAVÄLIPAKKO ja näitä valvotaan. Kilpailukansliassa myynnissä kertakäyttömaskeja 1€/kpl.

Joukkueenjohtajien kokous

Kokous pidetään etänä MA 11.1.2021 – Teams linkki alla

Title: Suomen Cup joukkueenjohtajien kokous Teams Meeting

Join on your computer or mobile app
Click here to join the meeting

Kokouksen info päivitetään www.cupvantaa.fi (oma otsikkonsa sivustolla).

Sauvanmittaus ja vuorohiihtoalue

Sauvanmittauspiste sijaitsee lähtöalueella. Vuorohiihtoalueista tuomarineuvosto tekee päätöksen lähempänä kisaa ja informoi joukkueenjohtajien kokouksessa.

Viestijoukkueiden hiihtojärjestyksen ilmoittaminen

Viestijoukkueet on vahvistettava/peruttava  lomakkeen kautta  keskiviikkoon 13.1. klo 12:00 mennessä kaikissa tapauksissa. Linkki lomakkeeseen tai https://tinyurl.com/cupviestit

HUOM! Vajaita viestijoukkueita ei saa ilmoittaa eivätkä vajaat joukkueet saa startata. Tuomarineuvosto sanktioi seuran tällaisessa tapauksessa kilpailun jälkeen.

Kilpailijoiden tunnistimet

Kilpailuissa käytetään nilkkatunnistimia, jotka kilpailija kiinnittää ja ottaa pois itse. Tunnistimet sijaitsevat numeroituina lähtöalueen naulakossa.

Vaatehuolto

Kilpailijat vastaavat itse vaatteistaan ja vaatehuollosta. Vaatepussit löytyvät lähtöalueen naulakosta valmiiksi numeroituina. Järjestäjät eivät puutu vaatehuoltoon ollenkaan.

Voitelutilat

Voitelutilat ovat jalkapallokuplahallissa Sotungin koulun ja urheilustadionin välissä. Maksimihenkilömäärä/loosi on kunakin aikana 4 henkilöä. Voitelutilaan vain suksien huoltajat, jotka toimittaa sukset urheilijoille tilan ulkopuolelle. Voitelutilat ovat auki ti klo 13-21 ja ke klo 9-21. Pooliliivit ovat käytössä.

Voitelutilavaraukset ennakkoon p. 040 524 5286 tai satu.kalajainen@vhs.fi

Tilat ovat 6 x 2,5 m suuruisia looseja - hinta 500 € koko tapahtumalta

Yhteistila ulkopuolella (sähkönsaanti järjestetään (omat kaapelit))

- 100 €/voitelupukki TAI

- 50 €/yksittäinen urheilija

Asuntoauto-/bussipaikka 200 €/ sähkönsaanti järjestetään omat kaapelit 

Palkintojenjaot ja haastattelut

Henkilökohtaisilla matkoilla sekä viesteissä palkitaan molemmissa kolme parasta . Kukitus- ja palkintojenjakoseremonia suoritetaan kerralla heti kunkin kisan päätyttyä maalialueella. Palkinnonsaavia urheilijoita pyydetään olemaan lähettyvillä ja saapumaan paikalle kilpailun päätyttyä. Palkintojenjaossa on maskipakko. Erillisiä kolmen parhaan lehdistöhaastatteluja ei pidetä.

Vastalauseet

Protestiaika kussakin kilpailussa on 15 min. virallisten tulosten julkistamisesta. Protestimaksu on 100 euroa, joka on maksettava käteisellä kilpailukansliaan. Maksu palautetaan, mikäli protesti hyväksytään.

Ensiapu

Ensiapu toimii stadionalueen yhteydessä ja kilpailun lääkärit ovat tavoitettavissa kuulutuksin tai puhelimitse 040-556 8323. Ensiapukelkan/-mönkijän kuljettajan tavoittaa p. 040-733 4269.

Kilpaladut ja verryttelyajat

Latukartat ja latuprofiilit löytyvät www.cupvantaa.fi -sivustolta.

Kilpaladun harjoitusajat ovat seuraavat:

 • Maanantaina 11.1. klo 14 - 20
 • Tiistaina 12.1. klo 9 - 16:30
 • Keskiviikkona 13.1. klo 9-16:00 (Latu ajetaan uudelleen klo 16:00-16:30, jolloin se on suljettuna) 

Verryttelylatu käytössä koko ajan.

Pukuhuoneet ja WC:t

Urheilijoiden pukuhuoneet, suihkut ja wc:t sijaitsevat stadionin huoltorakennuksessa. Tavaroiden säilytys pukuhuoneessa omalla vastuulla. Sisätiloissa oleskelu pitää minimoida ja järjestäjä valvoo sisälläolijoiden määrää ja rajoittaa sitä tarvittaessa. (Max. 10 hlöä kerrallaan.)

Liikenne ja paikoitus

Paikoitustilat kisapaikalla ovat ilmaisia. 

Ruokailu kisapaikalla

Kisapaikalla on huoltorakennuksen kahvila, josta on myyntiä ulos luukun kautta. Paikalla ei ole mahdollisuutta sisätilaruokailuun.

Muuta huomioitavaa

Kaikista viime hetken muutoksista ja tarkennuksista tiedotetaan kenttäkuulutuksin. Pidä huolta itsestäsi ja muista; noudata koronaturvaohjeita!

HUOM! Turvallisuus ja terveys menee urheilun edelle. Kehotamme kaikkia noudattamaan annettuja ohjeita ja suojelemaan itseään sekä muita turhilta kontakteilta, jotta voimme nauttia koko loppukauden hiihdon harrastamisesta terveenä! KIITOS!

Kaikista tiukoista säännöistä ja ohjeista huolimatta, hyvää ja onnistunutta kisaelämystä kaikille! Kiitos, että tulitte Vantaalle! Hymy näkyy silmistäkin!