#Seurasydän -kampanja

Hiihtoliitto kutsuu kaikki hiihtoseurojen toimijat mukaan #SEURASYDÄN -kampanjaan! Suomalaisissa urheiluseuroissa on yli miljoona liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. Seurasydän-kampanja haluaa nostaa esille seuratoiminnan ylivoimaisen vahvuuden – yhteisöllisyyden.

Seurasydän on sykettä ja rakkautta omaa seuraa kohtaan.

Haluamme tehdä seuroissa tehtävän työn näkyväksi Olympiakomitean, aluejärjestöjen ja liittojen yhteisellä #SEURASYDÄN -kampanjalla. Yhteisöllisyyden voimalla on tarjottu myös lumiliikunnan mahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille harrastajille ympäri Suomen ja pidetty upeita perinteikkäitä lajejamme koko kansan saatavilla ja nähtävillä!

Seurasydän on koko urheiluyhteisön yhteinen ponnistus, joka ei kuitenkaan lennä ilman seurojen ja niiden parissa toimivien aktiivisuutta. Osallistumalla nostamme esiin seurojen toimintaa ja ihmisiä kertolamalla, mitä kaikkea hyvää seuroissa teh­dään ja koetaan. Seurojen ja seuraväen postauksia nostetaan esille myös maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn sekä tietysti Lumilajit Liikuttavat -kanavissa kuin myös Seurasydämen ja Olympia­komitean kanavissa, joissa ne saavat arvokasta näkyvyyttä. Joka kuukausi pal­kitaan aktiivisia Seurasydän­viestijöitä. Urheilugaalassa Vuoden urheiluseuran valinnassa tammikuussa painot­tuu yhteisöllisyys.

Osallistuminen kasvattaa seuran ja lajiyhteisön tunnettuutta.

Tämä on seurojen kampanja, joka luodaan yhdessä. Seurasydämen ideana on levitä ja näkyä urheiluseurojen ulkopuolelle sen jäsenten kautta. Seurasydäntä voivat kasvattaa niin juniorit, liikkujat, talkoolaiset, fanit, huippu-urheilijat, lajiliitot kuin kumppaniyritykset. Seuran toiminnassa mukana olevat voivat jakaa ja tehdä näkyväksi seuran hyvää, yhteisöllistä ilmapiiriä myös seuran ulkopuolelle omissa sosiaalisen median kanavissaan #seurasydän-tunnisteen avulla.

Hiihtolajien seurakummit nimetään syksyn aikana. Seuraa tiivisti lajikanaviamme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä @xcteamfin, @sjteamfin ja @ncteamfin, niin tiedät kuka kertoo oman seuratarinansa ja mitä kaikkea oma seura on seurakummille mahdollistanut!

Seurapaitapäivä on 24.9.2019! Silloin kaikki seuraihmiset pukevat seurapaidan päälle töihin, kouluun, vapaa-ajalle...

Some-postaukset #seurasydän #laji #seurannimi
Kampanjan some-tilit kannattaa ottaa seurantaan alusta alkaen. Samoin oman seuran postauksissa kannattaa käyttää ylläolevia #seurasydän, oman seuran tunniste ja oman lajin tunniste -hästägejä. Silloin postaukset nousevat kampanjaa seuraaville tileille!

Osallistuminen on superhelppoa!

  1. www.seurasydän.fi -verkkosivusto kokoaa ajankohtaiset uutiset ja materiaalit
  2. Kampanjan ABC-opas, joka kertoo tiivistetysti mitä ja miten seura voi hyödyntää kampanjaa.
    Opas ruotsiksi.
  3. Seurasydän videot (1.30 min ja 30 sek.) voitte ladata täältä tai jakaa suoraan youtubesta ja facebookista.
  4. Seurasydän-kehys , jonka voitte liittää omiin kuviin.
  5. Valmiit valokuvat esim. someen ja nettiin
  6. Julisteet

Lisäksi facebookiin on tulossa profiilikuvan filtteri, joka löytyy kehyksistä (kuten myös mm. Lahti2017 tai Suomi100 -filtterit kisojen aikaan).

Hiihtoliiton viestintätiimi auttaa tarvittaessa. Laita meille viestiä tai soita pienissäkin kysymyksissä Soili Hirvonen 0400 837 583, soili.hirvonen@hiihtoliitto.fi ja Emmi Tiira 050 462 2293, emmi.tiira@hiihtoliitto.fi.

Laitetaan #SEURASYDÄN sykkimään!