24.2.2019← Takaisin

Täyspotti Miska Poikkimäelle viikonlopun nuorten SM-hiihdoista

Nuorten SM-hiihdoissa Puijolla nähtiin mahtavia suorituksia sunnuntaina myös miesten sarjoissa.

Tyylinä vapaa ja matkana 15 kilometriä yleisöystävällisellä, 2,5 kilometrin mittaisella IIvon lenkillä Puijon hiihtostadionilla.

Täyden mitalipotin viikonlopun kisoissa keräsi Miska Poikkimäki Vuokatti Ski Team Kainuusta. Hän hiihti ykköstilalle myös sunnuntain M20-sarjan 15 kilometrillä. Petteri Koivisto Kuhmo-Ski:stä nappasi hopean ja Leo Rantahalvari Skiteam 105:stä pronssia.

M23-sarjassa 15 kilometrillä voiton vei Markus Vuorela, Jämin Jänne. Toiseksi hiihti Aleksi Parttimaa SKi Team 105:stä. Kolmannelle sijalle ylsi Lauri Lepistö Kouvolan Hiihtoseurasta.

M18-sarjassa voittajana palkittiin Eemil Helander Keuruun Kisailijoista. Hopeaa ojennettiin Vetelin Urheilijoiden Aapo Taipaleelle ja pronssia Ylöjärven Ryhdin Tino Stenmanille.

Ylivoimaiseen voittoon M17-sarjassa eteni Alexander Ståhlberg Norrvalla Ski Teamista. Hopeaa otti Jarkko Kukkonen Karihaaran Visasta ja pronssia sai Matias Hyvönen Lahden Hiihtoseurasta.

Teksti: Päivi Taskinen-Kekki

Kuvat: Olli Litmanen