23.2.2019← Takaisin

Lauantain kisapäivä tarjoaa tuplamitalisteja

Puijolla nuorten maastohiihdon SM-kilpailujen toinen kisapäivä alkoi naisten hiihdoilla perinteisellä tyylillä. Matkana oli viisi kilometriä loistavakuntoisilla laduilla aurinkoisen upeassa kelissä.

N23-sarjassa voiton vei Sanni Alatalo Lempäälän Kisasta. Toiseksi hiihti Anni Alakoski Reisjärven Pilkkeestä ja kolmanneksi Emmi Lämsä Karihaaran Visasta.

Myös Karihaaran Visaa edustava Josefiina Böök nappasi jo toisen kultamitalin viikonlopun kisoista N20-sarjassa. Toiseksi sijoittui Jasmin Kähärä Mikkelin Hiihtäjistä. Hän otti hopeaa myös perjantain sprintistä. Kolmanneksi ylsi Tiia Olkkonen Haapajärven Kiiloista.

N18-sarjassa kultaa otti Heidi Nikkinen Kouvolan Hiihtoseurasta, joka eilen nappasi hopeasijan sprintissä. Toiseksi sivakoi Lotta Kurttila Liperin Hiihtoseurasta ja kolmanneksi Siiri Kaijansinkko Lappeen Riennosta.

Elisa Mattila Kouvolan Hiihtoseurasta voitti N17-sarjassa. Hopealle hiihti Sonja Leinamo Valkeakosken Hakasta ja pronssille ylsi Venla Järvelä Paltamon Urheilijoista.

Teksti: Päivi Taskinen-Kekki, Ada Happonen

Kuvat: Olli Litmanen