Uutisen päiväys

13.12.2011← Takaisin

Yhteistyökumppaneilta lisätukea mäkijoukkueen leiritykseen

  Viime päivinä puhuttanut Suomen mäkijoukkueen leiripäivien tarve on saanut myönteisen käänteen. Joukkue matkustaa Keski-Eurooppaan harjoittelemaan ennen seuraavaa maailmancupia ja jatkaa leiriä vielä kisapäivien jälkeen. Mäkijoukkueen pääyhteistyökumppanit tukevat leiritystä.

  [caption id="attachment_1922" align="alignleft" width="200" caption="Anssi Koivuranta lähdössä tyytyväisenä leirille."][/caption]

  Viime päivinä puhuttanut Suomen mäkijoukkueen leiripäivien tarve on saanut positiivisen käänteen. Joukkue matkustaa Keski-Eurooppaan harjoittelemaan ennen seuraavaa maailmancupia ja jatkaa leiriä vielä kisapäivien jälkeen. Mäkijoukkueen pääyhteistyökumppanit tukevat leiritystä.

  Suomen mäkijoukkueen valmentaja Pekka Niemelä on hyvillään tarvittavien leiripäivien mahdollistumisesta.
  - Tämä on hienoa, että yhteistyökumppanit tukevat näitä leiripäiviä. On tärkeää päästä harjoittelemaan hyvissä olosuhteissa nyt. Nämä lumiharjoituspäivät tukevat joukkueen valmistautumista kohti mäkiviikkoa ja lentomäen MM-kisoja, totesi Niemelä huojentuneena.

  Engelbergin maailmancup-viikonvaihteen ympärille tehokkaat leiripäivät.
  - Harjoittelemme tällä viikolla keskiviikon ja torstain Ramsaussa. Siellä HS 98-mäki on loistava, kun toistomäärää tarvitaan  harjoittelussa. Ramsaussa hissi menee torniin saakka, jopa 20 hyppyä päivässä ei ole mahdoton määrä. Engelbergin maailmancup-kilpailujen(17.-18.12.) jälkeen jäämme sinne vielä harjoittelemaan maanantaina ja tiistain Engelbergin HS 137-mäessä. Joulutauolla harjoittelu tapahtuu kotimaassa henkilökohtaisten valmentajien kanssa, kertoi Niemelä joukkueen leirisuunnitelmista.