Uutisen päiväys

29.11.2013← Takaisin

Yhdistetyn miehet avaavat kauden perjantaina

  Suomen yhdistetyn urheilijat avaavat Rukan kisat perjantai-iltapäivänä varakilpailulla. Torstaina urheilijat kävivät kertomassa ennakkotunnelmiaan pressitilaisuudesaa.

  Janne Ryynänen

  "Hyvällä mielenkiinnolla odotan kisaa. Harjoittelukausi meni omalta osaltani hyvin, joten on mukavaa lähteä katsomaan missä muu maailma menee. Oma kunto on hyvä, mutta kisassa vastaa näkee miten hyvässä kunnossa muut ovat."

  Arttu Ålander

  "Hiihto on tällä hetkellä minulle se parempi; odotan sitä mielenkiinnolla. Hyppyjä ei ole paljon takana, mutta mäki näyttää kyllä aika hyvältä. Keväällä minulla oli aika iso polvileikkaus, joten silloin harjoittelu oli erilaista. Nykyinen hiihtokunto tuntuu silti aika hyvältä."

  Mikke Leinonen

  "Syksy on mennyt tosi hyvin eikä ole ollut sairastumisia. Harjoitukset ovat sujuneet mallikkaasti ja nyt lähdetään katsomaan miten täällä sujuu. Pisteitä olisi mukava napata."

  Ilkka Herola

  "Tykkään hypätä täällä, vaikka olosuhteet ovatkin välillä hankalia. Syksy on mennyt terveenä lukuun ottamatta yhtä viikkoa, jolloin piti poistaa viisaudenhampaat. Tavoitteena on parantaa viime vuodesta joten kauden avauksena olisi hyvä päästä 15 parhaan joukkoon."