Uutisen päiväys

12.1.2014← Takaisin

Yhdistetty: Suomalaiskaksikko 14. Chaux Neuvessa

  Yhdistetyn parisprintissä Ranskan Chaux Neuvessa kaksikko Ilkka Herola ja Janne Ryynänen lähtivät tänään ladulle yhdeksänneltä sijalta mäkiosuuden jälkeen. Mäessä Ryynänen hyppäsi 106,5 metriä ja Herola 105,5 metriä.

  Hiihto-osuudella kaksikko joutui antamaan periksi ja lopulta Suomi saapui maaliin 14:ntenä.

  "Eipä tämän päivän kisassa oikeeastaan ollut erikoista. Hyppäämisessä on hyviä elementtejä ja pystyy tekemään hyviä suortuksia. Tällä hetkellä kaipaa sellaista huippusuoritusta mäessä, että saisi itseuottamusta siihen vielä lisää. Hiihto oli ihan ok; tasapaksu suoritus  tänään. Kunto tuntuu nyt hyvältä, että kunhan saa vielä kaikki pienet asiat natsaamaan niin mielenkiinnolla odotan tulevia kisoja ", kommentoi Ryynänen päivän kisaa.

  Herola kaatui ennen kisaa hypätyllä koekierroksella ja kaatuminen haittasi miehen keskittymistä itse kisassa.

  "Koekierroksella kaaduin ja sellainen peikko jäi siitä alastulosta ja keskittyminen meni siihen. Kisan hyppy oli sellainen luikku ja siinä se oikeestaan tuntui olevan kun jäätiin paremmista sijoituksista. Henkilökohtaisella tasolla suurin kehityskohde on hypyn alastulemisessa; siitä se kiikastaa tällä hetkellä", kertoi Herola kisan jälkeen.

  Kisan voitosta käytiin tänään kova taistelu ja ykköseksi nousi Saksan kakkosjoukkue Tino Edelman ja Fabian Riessle. Norjan kakkosjoukkueen Jörgen Gråbak ja Mikko Kokslien tulivat tänään toiseksi ja Saksan ykkösjoukkue nousi kolmannelle sijalle. Saksan ykkösjoukkueessa kisasivat Johannes Rydzek ja Eric Frenzel.

  Tulokset kokonaisuudessaan: http://www.fis-ski.com/nordic-combined/events-and-places/event=33488/race=1706/index.html