Uutisen päiväys

26.6.2014← Takaisin

Valmentaja- ja ohjaajakoulutusta, taso 1

  TASO 1 VALMENTAJA- JA OHJAAJAKOULUTUS (50h)

  Tason 1 valmentajakoulutuksen tavoitteena on luoda valmentajille ja ohjaajille perusta yksittäisen harjoituskerran laadukkaaseen toteuttamiseen. Kouluttajina toimivat liikunnan ja urheilun ammattilaiset. Koulutus koostuu ennakkotehtävistä, kontaktiopetuksesta sekä oppimistehtävistä. Lähestymistapa on kokonaisvaltainen ja käytännönläheinen.

  Aiheina mm: opettaminen ja vuorovaikutustaidot, ominaisuuksien kehittäminen ja herkkyyskaudet, lajitekniikan perusteet, ihmisen elinjärjestelmät ja harjoittelu jne.

  Kontaktiopetus kostuu kahdesta lähijaksosta:
  Jakso 1- Kaikkien lajien yhteinen osuus valmennuskeskuksissa (Lahti, Kuopio, Vuokatti, Rovaniemi) 22.–24.8.2014

  Jakso 2- Mäki- yh lajiryhmän oma osuus Vuokatissa alueleirin yhteydessä 3.–5.10.2014

  Lisätietoa tästä Koulutus_taso 1_syksy 2014. Tarkemmat ohjeet ilmoittautuneille.

  Ilmoittautumiset 8.8.2014 mennessä: http://www.vuokattisport.fi/valmennus/valmennuskeskus-etusivu/makihyppy-ja-yhdistetty/i-tason-valmentaja--ja-ohjaajakoulutus

  Kysy lisää: Lauri Hakola hakolalauri@gmail.com / 044-5144564  

  MÄKIKOULUOHJAAJAN KOULUTUS (8h)

  Mäkikouluohjaajan koulutuksia järjestetään erillisestä tilauksesta. Kyseessä on starttikoulutus urheiluseurojen aktiivisille vanhemmille, aloitteleville ohjaajille ja valmentajille sekä ohjaajiksi aikoville.

  Koulutus koostuu kahdesta osasta:
  Osa 1 - Tervetuloa ohjaajaksi! Perustietoa lasten urheilusta ja lasten kanssa toimimisesta, sekä vinkkejä ryhmän hallintaan ja harjoituskerran suunnitteluun. Soveltuu kaikille lajeille.

  Osa 2 – Toimintaympäristönä mäkikoulu Ensimmäisen osion antia sovelletaan mäkikoulun käytäntöön. Lisäksi luodaan katsaus lajin erityiskysymyksiin sekä hyppytekniikan perusteisiin.

  Koulutuksen hinta 50 € / hlö (min 10 osallistujaa). Tilauksista kannatta sopia hyvissä ajoin.

  Kysy lisää: Lauri Hakola hakolalauri@gmail.com / 044-5144564

  TERVETULOA KOULUTUKSIIN !