Uutisen päiväys

2.3.2013← Takaisin

Val di Fiemme: Suomi ei selviytynyt toiselle kierrokselle joukkuemäessä

  Suomalaisten sijoitus joukkuemäessä oli 11. Parin päivän tauko ei tuonut muutosta hyppäämiseen ja koko joukkue toivoo saavansa harjoitella rauhassa kotioloissa ennen seuraavaa maailmancupin koitosta Lahden Salpausselällä.

  Suomalaiset hyppäsivät 110 metrin molemmin puolin: Sami Heiskanen 109,5 m, Ville Larinto 108 m, Lauri Asikainen ja Anssi Koivuranta 112,5 metriä kumpikin.

  Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=JP&raceid=3652

  Suomalaisten kommentteja kilpailun jälkeen:

  Lauri Asikainen:
  ”Samanlaista hyppäämistä tänään kuin muissakin kisoissa, ei ihmeellistä parannusta. Nyt tilanne vaatii rauhoittumisen ja pari treeniä kotona ennen Salppuria. Tiistaina aloitetaan ja mennään pieneen mäkeen hakemaan tuntuma. Se on toiminut ennenkin tämmöisessä tilanteessa.”

  Ville Larinto:
  ”Hyppy tuli keskelle alastuloa, siihen mihin se on tottunut tulemaan täällä. Kotona hypätään seuraava treeni, mutta päivää ei ole vielä päätetty. Oikeastaan mieli on jo käännetty tulevaisuuteen. Seuraava vuosi vedetään 110 %:a lasissa, ja kaikki otetaan irti, mitä miehestä on irti otettavaa.”

  Anssi Koivuranta:
  ”Eipä ihmeitä tapahtunut hyppäämisessä. Nyt kun kisat on ohi, on oikeastaan helpottunut fiilis. Näin vaikeita kisaoja en enää halua kokea. Toisaalta onneksi tämä on vain mäkihyppyä. Totta kai tämä tosissaan pitää ottaa, mutta ei liian vakavasti. Nämä olivat minun viidennet MM-kilpailut, eikä koskaan ole mennyt näin huonosti. Ja olen nyt päättänyt, että näin ei tule enää koskaan käymään.”