Uutisen päiväys

1.2.2019← Takaisin

Suomalaiset karsiutuivat toiselta kierrokselta Oberstdorfissa

  Mäkihypyn maailmancup jatkui tänään perjantaina Oberstdorfin lentomäestä. Suomalaiset Antti Aalto ja Eetu Nousiainen läpäisivät karsinnan ja Aalto väläyttelikin karsinnassa hyppäämällä 202 metrisen hypyn. Itse kilpailussa hyppy ei enää kulkenut samaan malliin ja suomalaiset jäivät varsinaisen kilpailun häntäpäähän. Lopputuloksissa Eetu Nousiainen oli 39:s ja Antti Aalto 40:s.

  – Kisahyppy tuntui aluksi ihan normaalilta, mutta sitten ilmalennossa lähti sukset alta ja se oli sitten siinä, Aalto totesi lyhyesti kilpailun jälkeen.

  Päivän harjoituksissa 202 metriä hypännyt Nousiainen oli tyytyväinen uuteen ennätykseensä, mutta kilpailuhyppyyn Eetu löysi parannettavaa.

  – Uutta ennätystä se pukkasi tänään. 22 metriä viime vuodesta parantui ja pääsi vihdoinkin sen 200 metrin yli. Kyllähän se vähän mieltä lämmittää. Kisasta nyt semmoset kommentit, että lähti siitä keulalta aika livakkaasti eteenpäin, ois voinu ehkä pikkasen sitä keulaakin vasten työntää niin olis ollu mahdollisuus mennä 20 metriä pidemmälle. Huomenna sitten uus päivä ja uudet kujeet, Nousiainen totesi päivän hypyistään.

  Suomalaisten kommentit SoundCloudissa

  Tulokset