Uutisen päiväys

5.3.2014← Takaisin

Strategiset valinnat - vastaa kyselyyn

    Hiihtoliitossa on tehty strategiatyötä suomalaisten lumilajien eri tahojen kanssa syksyn 2013 aikana. Prosessiin on kutsuttu eri tavoin urheilijoita, valmentajia, seuraihmisiä, luottamushenkilöitä, toimihenkilöitä, Olympiakomitean ihmisiä sekä median edustajia. Kiitos Teille kaikille, jotka syksyn aikana annoitte omaa panostanne. Saimme runsaasti ja asiantuntemuksella pohdittuja vastauksia, jotka ovat tuoneet merkittävän lisän strategiatyöhön. Työ on edennyt syksyllä laadittujen suunnitelmien mukaan ja jatkuu edelleen talven ja kevään 2014 aikana.

    Hiihtoliiton sivuilta pääset lukemaan tiivistettynä ne strategiset valinnat, jotka prosessin aikana ovat jäsentyneet ja joihin toimintamme energia ja panokset tulevaisuudessa on tarkoitus suunnata.

    Sinulla on mahdollisuus osallistua kyselyyn, jonka tarkoituksena on kerätä palautetta strategiatyöstä ja strategisista valinnoista. Tavoitteena on ennen kaikkea kerätä tietoa siitä, miten eri tahot voivat edistää strategian ja samalla suomalaisten lumilajien kehitystä ja menestystä.

    Kentälle suunnatun nettikyselyn pääset tekemään täältä!