Uutisen päiväys

10.5.2019← Takaisin

SGN Groupin nimikkorahastolta jälleen apurahaa nuorille mäkihypyn ja yhdistetyn urheilijoille

Suomen Hiihtourheilun Kannatussäätiön hallitus päätti kokouksessaan 8.4.2019 tämän vuoden SGN Groupin nimikkorahaston apurahojen jaosta. Vuonna 2013 perustettu rahasto tukee nuoria ansioituneita mäkihypyn- ja yhdistetyn urheilijoita. 

Apurahan saavat urheilijat edustivat Suomea Nuorten MM-kisoissa Lahdessa 20.-27.1.2019.

Apurahan (500,00 euroa) saavat:

Mäkihyppy

Naiset
Annamaija Oinas, Taivalkosken Kuohu
Julia Tervahartiala, Lahden Hiihtoseura

Miehet
Mico Ahonen, Lahden Hiihtoseura
Kalle Heikkinen, Kuusamon Eräveikot 
Henri Kavilo, Puijon Hiihtoseura
Niko Kytösaho, Lahden Hiihtoseura
Jonne Veteläinen, Kuusamon Erä-Veikot

Yhdistetty

Naiset
Annamaija Oinas, Taivalkosken Kuohu
Pinja Koivisto, Alahärmän Kisa

Miehet
Waltteri Karhumaa, Ounasvaaran Hiihtoseura
Wille Karhumaa, Ounasvaaran Hiihtoseura
Atte Kettunen, Jyväskylän Hiihtoseura
Otto Niittykoski, Ylistaron Kilpaveljet
Perttu Reponen, Kiteen Urheilijat

Kaupan alalla toimiva SGN Group on toiminut vuodesta 2001 alkaen yhdistetyn ja mäkihypyn yhteistyökumppanina. Konserni perusti keväällä 2013 80-vuotisjuhlavuotensa merkeissä nimikkorahaston, josta jaetaan joka kevät apurahoja Suomea nuorten maailmanmestaruuskisoissa edustaneille tai muuten ansioituneille mäkihypyn- ja yhdistetyn urheilijoille. Rahaston hallinnollisten asioiden hoitamisesta sekä sijoitustoiminnasta ja varojen jakamisesta vastaa Suomen Hiihtourheilun Kannatussäätiön hallitus.

***

SGN Group Oy on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä, Virossa ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat motor sports, urheilu ja vapaa-aika, kuluttajatuotteet, maatalous- ja konekauppa sekä teollisuuslaitteet. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Agricenter Oy, Price Club Oy, SGN Sportia Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, OOO Sumeko, Team Sportia Ab ja Truebell Finland Oy. SGN Groupin liikevaihto on noin 130 milj. € ja sen palveluksessa on noin 250 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.sgn.fi