Uutisen päiväys

11.7.2012← Takaisin

Savosta suurelle kirkolle 30 tunnissa - Urakka onnellisesti ohi

    Yhdistetyn maajoukkue vahvistuksineen saapui eilen, 10.7 iltapäivällä aikataulun mukaisesti tapahtuman maaliin, Europcarin pääkonttorille Vantaalle. Kommelluksilta, keskeytyksiltä ja pieniltä onnettomuuksilta ei haastavalla matkalla vältytty, mutta onneksi mitään vakavaa ei kuitenkaan tapahtunut. Yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen on tapahtuman isänä tyytyväinen nyt ensimmäistä kertaa järjestettyyn tempaukseen ja vastaavia tapahtumia on varmasti luvassa, jos se on päävalmentajasta kiinni.

    Suuret kiitokset koko Suomen kansalle tempauksessa mukana olosta. Valtavat aplodit ja kumarrukset tempauksen varsinaisen urakan tehneille hiihtäneille urheilijoille ja heidän kirittäjilleen sekä erittäin hyvin toimineelle huoltohenkilöstölle!

    Erittäin suuret kiitokset kuuluvat myös tapahtuman mahdollistaneille kumppaneille; ilman teidän tukeanne, matkamme ei olisi ollut mahdollinen!

    Kiitos - Janne, Eetu, Jim, Mikke, Ilkka, Arttu, Joni, Pede, Hiekkis, Vili, Quide, Hannu, Jari, Juha, Mika, Matti, Jaakko, Krisse, Samppa ja Pekko Pelikaani sekä monet muut mukana olleet