13.9.2014← Takaisin

Ounasvaaran Hiihtoseura voitti joukkuemäen, Nousiainen junnujen erikoismäen

[caption id="attachment_6816" align="alignleft" width="300"] Joukkuemäen mitalistit. Keskellä mestariseura Ounasvaaran Hiihtoseura, vasemmalla toiseksi tullut Kuusamon Erä-Veikot ja oikealla kolmanneksi hypännyt Lahden Hiihtoseura.[/caption]

Ounasvaaran Hiihtoseura kokoonpanolla Juuso Heikkinen, Andreas Alamommo, Harri Olli ja Sami Niemi voitti mäkihypyn joukkuemäen Suomen mestaruuden Lahdessa. Joukkueen yhteispisteet olivat 894,0.

Kuusamon eräveikot ottivat hopeaa joukkueella Lauri Asikainen, Juho OjalaVille Heikkinen ja Anssi Koivuranta pistein 871,0.  SM-kisat järjestävän, Lahden Hiihtoseuran ykkösjoukkue otti pronssia. Joukkueessa hyppäsivät Sebastian Klinga, Ville Larinto, Ossi-Pekka Valta ja Olli Muotka, pisteitä nelikko keräsi 842,5.

Alle 18-vuotiaiden erikoismäen voitti Puijon Hiihtoseuran Eetu Nousiainen 94- ja 95-metrisillä hypyillään pistein 246,5. Lähin uhkaaja ja hopeaa otti Lieksan Hiihtoseuran Elias Vänskä kahden pisteen erolla. Pronssille hyppäsi Vänskän seurakaveri Ville Korhonen.

Joukkuemäki tulokset

Erikoismäki alle 18 v tulokset

Sunnuntaina ratkaistaan yleisen sarjan suurmäen kesä SM-mestaruudet. Kilpailu alkaa klo 12.