26.1.2015← Takaisin

Mikke Leinonen kuudes universiadien yhdistetyssä

Mikke Leinonen oli tyytyväinen hiihtoonsa, mutta ei hyppysuoritukseensa.

Lahden ammattikorkeakoulussa opiskeleva Mikke Leinonen oli kuudes ja Eetu Vähäsöyrinki 11:s talviuniversiadien yhdistetyn kilpailussa maanantaina. Leinonen pääsi ladulle 1.18 kärjen perässä, Vähäsöyrinki lähti ladulle sekunnin Leinosen jälkeen.

Kaksikko tiesi sijalta 13. lähteneen David Welden kovaksi hiihtäjäksi ja yritti pysytellä tämän perässä, mutta Welden vauhti oli tänään molemmille liikaa. Leinonen onnistui kuitenkin ohittamaan useita edellään lähteneitä ja hävisi tänään voittajalle reilun minuutin. Welde teki lopulta ison nousun ja oli lopputuloksissa toinen.

"Sijoitus ei lämmitä. Hiihto oli ok, mutta parempaa hyppäämistä vaatisi. Olen kilpaillut tällä kaudella vähän, joten oli mukavaa kilpailla", Leinonen sanoo.