8.1.2012← Takaisin

Mikke Leinonen 3. yhdistetyn Continental cupissa

FIS yhdistetyn Continental cup kilpailut käytiin viikonloppuna Turkin Erzurumissa. Sunnuntaina 8. tammikuuta. Mikke Leinonen onnistui upeasti ja nappasi gundersen-kilpailussa 3:nnen sijan. Kilpailun voitti Norjan Truls Soenstehagen Johansen.

[caption id="attachment_2148" align="alignleft" width="105" caption="Mikke Leinonen podiumilla yhdistetyn Continental Cupissa."][/caption]

Leinosen hienon tuloksen lisäksi suomalaisittain iloisia hetkiä vietettiin lauantaina (7.1.) kun vasta 16-vuotias Ilkka Herola nappasi ensimmäiset Continental cup-pisteensä sijoituttuaan kisassa 14:nneksi.

Suomen yhdistetyn Continental cup-valmentaja Antti Kuisma oli tyytyväinen Leinosen onnistumiseen.
    - Tämä on pitkästä aikaa podium-paikka Suomelle Continental cupissa. Voidaan olla tosi tyytyväisiä suuntaan. Mikke on hyppäsi huippuluokan hypyn tänään. Ja onnistui eilenkin, mutta hiihto oli silloin vielä vaikeaa. Tänään Mikke pääsi hiihtämään hyvissä asetelmissa kärkiporukassa. Alku oli vähän varovaista kun itseluottamus oli hukassa eilisen jälkeen. Hyvä, ehjä hiihto tänään. Mikke taisteli jopa kakkossijasta, suitsutti Kuisma kisan jälkeen.

Leinonen jatkaa Eetu Vähäsöyringin kanssa Continental cupissa.
    - Pojille kertyy nyt kilpailuja neljä viikonloppua peräkkäin, osa joukkueesta vaihtuu eri viikonlopuiksi. Eetu ja Mikke kilpailevat kaikissa, kertoi Antti Kuisma jatkosuunnitelmista Continental cupissa.