Uutisen päiväys

15.1.2013← Takaisin

Mäkihypyn ja yhdistetyn viikkokatsaus

  Mäkihyppy

  Mäkimiehet ovat tällä hetkellä keskittyneet harjoitteluun ja tulevan viikonlopun SM-kisoihin. Lahden SM-kisoissa nähdään Suomen parhaimmisto, sillä maajoukkue jättää Sapporon maailmancupkisat sekä Bischofshofenin Continental Cupin kisat väliin.

  Hyppyluvan ennen joulua saanut Anssi Koivuranta nähdään myös Lahdessa. Sata treenihyppyä tauon jälkeen hypännyt Koivuranta odottaa viikonlopun kisoja hyvillä mielin.

  ”Hyppääminen on tuntunut tosi mukavalta. Kisat on hyvä jatkumo treenille. Odotan, että pääsee jätkien kanssa hyppäämään ja mittaamaan missä oma kunto tällä hetkellä menee. Tämä on ollut pisin breikkini mäestä ikinä, joten olen tosi hyvillä mielin”, kommentoi Koivuranta.

  Lahden kisojen jälkeen tehdään päätökset ketkä lähtevät edustamaan Norjan Vikersundin lentomäen maailmancupkisoihin sekä Saksan Neustadtin Continental Cupin kisohin. Päätös maailmacupin ja continental cupin edustajista tehdään maanantaina 21.1.

  Yhdistetty

  Ranskan Chaux-Neuven viikonlopun jälkeen yhdistetyn joukkue on suunnannut Itävaltaan. Ennen Seefeldin maailmancupkisoja on vuorossa harjoitusviikko. Seefeldin kisoissa mukana ovat Janne Ryynänen, Mikke Leinonen ja Ilkka Herola.

  Ryynänen on viime viikkoina kärsinyt flunssasta ja joutui Chaux-Neuvessä jättämään sunnuntain parisprintin hiihto-osuuden väliin. Lauantaina Ryynänen osallistui henkilökohtaiseen kilpailuun.

  ”Oli ehkä pikkuinen virhe lähteä kilpailemaan lauantaina. Katsotaan viikolla pystyykö Janne kisaamaan Seefeldissä vai matkustaako hän kotiin”, yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen kommentoi.

  Nuorten PM-kisat Norjassa 18. – 20.1.2013

  Norjan Trondheimissa kilpaillaan tulevana viikonloppuna nuorten alle 18-vuotiaiden Pohjoismaiden-mestaruuksista. Suomea lähtevät edustamaan mäessä poikien sekä tyttöjen joukkue ja yhdistetyn joukkue.

  Mäkihyppy
  Pojat: Andreas Alamommo, Wili Loukasmäki, Joonas Parpala ja Santeri Ylitapio.
  Valmentaja: Tuomas Virtanen

  Tytöt: Jenny Rautionaho, Tanja Kaverinen, Sanni Tuomisto ja Susanna Forsström.
  Valmentaja: Heli Pomell

  Yhdistetty
  Marcus Torni, Anselmi Ilola, Roope Minkkinen ja Severi Taipale.
  Valmennus/huolto: Raimo Kariniemi ja Timo Heikkilä

  Lisätietoja kisoista: http://nordicskievent-com.webs.com/nordicjuncompetition.htm