Uutisen päiväys

2.3.2014← Takaisin

Mäkihyppy: Susanna Forsström hyppäsi voittoon Falunissa

  [caption id="attachment_6185" align="alignleft" width="300"] Voittajakolmikko: Susanna Forsström FIN (kesk.), Nina Lussi USA (vas.) ja Nita Englund USA (oik.)[/caption]

  Ruotsin Falunissa hypätyissä mäkihypyn Continental Cupin kisoissa Susanna Forsström voitti kultaa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Lahden Hiihtoseuraa edustava Forsström oli toisena 83 metriä kantaneella hypyllään. Toisella kierroksella Forsströmin hyppy liiteli 85,5 metriin.

  Kilpailun jälkeen iloisuus paistoi Forsströmistä.

  "Hienolta tuntuu ja hymy on herkässä. Ei sitä aluksi tajunnutkaan voittaneensa, mutta kun podiumille nousi ja maamme-laulu soi, niin hurjalta tuntui. Sain hypättyä omat perushypyt ja ne toivat tänään tämän tuloksen. Omat hypyt ovat sillä tasolla, että kun pystyy niitä hyppäämään, niin on mahdollisuus hyviinkin sijoituksiin", kommentoi Forsström.

  [caption id="attachment_6187" align="alignleft" width="300"] Susanna Forssröm. Kuvat: Falun2015.com[/caption]

  Toiseksi kisassa 3,3 pisteen erolla hyppäsi yhdysvaltalainen Nina Lussi. Kolmanneksi hyppäsi toinen yhdysvaltalainen Nita Englund.

  Valmentaja Heli Pomell oli tyytyväinen päivän suorituksiin.

  "Hyvät on tunnelmat. Susanna sai tehtyä kaksi onnistunutta hyppyä ja tekeminen meni taas eteenpäin. Osasin odottaa hyviä tuloksia. Eilen vielä oli alastulon kanssa vähän ongelmia, mitkä saatiin korjattua tänään. Continental Cupin kokonaistuloksissa päivän tulos nosti Susannan toiseksi; tämä kausi meni hienosti yli odotusten."

  Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan: http://www.ewoxx.com/lists/events/1dcf16f5-22e9-45b9-bfbd-851f07ca298a/20140302_COC-L_Falun_SWE_RL.pdf