Uutisen päiväys

28.2.2014← Takaisin

MÄKIHYPPY: Koivuranta hyppäsi suurmäessä komeasti viidenneksi

  Anssi Koivuranta hyppäsi suurmäessä parhaana suomalaisena viidenneksi. Ensimmäisen kierroksen jälkeen 128,5 metriä kantanella hypyllä Koivuranta oli sijalla 7. Toisella kierroksella miehen hyppy kantoi 126,5 metriä.

  [caption id="attachment_6142" align="alignright" width="225"] Koivuranta[/caption]

  Uudella puvulla hypännyt Koivuranta näki päivän suoritukset hyvinä tuloksina.

  "Tänään oli hyvä tasainen kisa. Kauas ei jääty kärjestä. Pystyin tekemään kaksi hyvää hyppyä; ei mitään superhyppyjä, mutta kaksi oikein hyvää. Vaaditaan niitä huippuja, että pääsee palkintopallille."

  Ville Larinto hyppäsi tänään pisteille ja sijoitus päivän kilpailussa oli 27:s.

  "Ihan hyvä fiilis jäi. Sain  kaksi ihan suhteellisen ok hyvää suoritusta alle. Pääsin toisella kierroksella ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Toisen kierroksen hypyssä jalka ei ollut niin hyvän tuntuinen; en osaa sanoa mutta siltä se vähän itsestä tuntui."

  Lahdessa pitkästä aikaa hypännyt Janne Ahonen oli tänään 28:s.

  "No eihän vaikka kuinka kehuisi hyppyjä, niin ei löydy syitä kehumiseen. Tommostahan tekeminen on ollu ja se on oma taso tällä hetkellä. Ei se ole sen ihmeempää. Keulan tekemisestä se on kiinni ja kun siellä ei homma pelaa, niin ei sieltä liidellä."

  Sami Niemi oli tänään 41:s ja  Sebastian Klinga 49:s.

  Tulokset kokonaisuudessaan: http://www.fis-ski.com/ski-jumping/events-and-places/event=33551/race=3864/index.html

  ****
  Huomisessa joukkuemäessä hyppäävät seuraavassa järjestyksessä Janne Ahonen, Ville Larinto, Lauri Asikainen ja Anssi Koivuranta.