Uutisen päiväys

25.1.2014← Takaisin

MÄKIHYPPY: Heiskaselle Sapporosta ensimmäiset maailmancupin pisteet

  Suomen kolmikko Samit Heiskanen, Niemi ja Ville Larinto hyppäsi Sapporon maailmancupissa kohtuullisille sijoille. Positiivisesta suoristuksesta vastasi Sami Heiskanen, joka nappasi ensimmäiset maailmancupin pisteet sijalla 26. Larinto oli 32:s ja Niemi 33:s.

  Kilpailun voitti Slovenian Peter Prevc ennen maanmiestään Jernej Damjania. Kolmas oli isäntämaan konkari Noriaki Kasai.

  Sami Heiskanen oli luonnollisesti tyytyväinen tulokseen, vaikka koekierros ei antanut viitteitä hyvään hyppäämiseen.

  "Vähän huonosti lähti käyntiin, koekierros oli aivan karmeeta ripulia. Sain hyvin kasattua ajatuksia kuitenkin ensimmäiselle kierrokselle, ja hyppy tuli aika lähelle omaa hyvää tasoa. Toka kierrokselle tuli sitten pikku puristus, ja hyppy meni ohi, mutta ihan positiivinen päivä", Heiskanen kommentoi kisan jälkeen.

  Joukkueen valmentaja Jani Klinga näki päivän hyvinkin positiivisena.

  "Kilpailu meni hyvin. Meidän urheilijat teki hyviä suorituksia ja oltiin aika lähellä sitä omaa tasoa. Kilpailun kulku hieman muuttui, kun olosuhteet muuttuivat, mutta positivista oli se, että kun pääsee omalla tasolla tekemään työtä, niin kilpaillaan ihan hyvistäkin pisteistä. Siitä osoituksena tuo Sami Heiskasen suoritus ensimmäisellä kierroksella ja ensimmäiset maailmancupin pisteet."

  Klingan ja Heiskasen kommentit kokonaisuudessaan voit kuunnella linkistä https://soundcloud.com/sourcecloud/25-1-2014-klinga-heiskanen-1
  Ensin kommentoi valmentaja Jani Klinga ja hänen jälkeen Sami Heiskanen.

  Tulokset kokonaisuudessaan http://www.fis-ski.com/ski-jumping/events-and-places/event=33548/race=3883/index.html

  Kilpailut jatkuvat Sapporossa huomenna sunnuntaina. Kilpailu alkaa klo 3.00 Suomen aikaa. Aikataulut, liveseuranta ja tulokset http://www.fis-ski.com/ski-jumping/events-and-places/event=33548/race=3884/index.html