15.2.2011← Takaisin

Mäkihyppääjä Jarkko Määttä kruunasi voitollaan Suomen EYOF-menestyspäivän

Illan hämärässä hypätty HS 100 –mäen kilpailu Euroopan nuorten olympiafestivaaleilla oli kainuulaisen Jarkko Määtän näytöstä. Nuoren mäkikotkan hypyt kantoivat 107 ja 103 metriä.

Jarkko Määttä oli molemmilla kierroksilla paras ja kirjasi voittoeroksi 26 pistettä toiseksi tulleeseen Itävallan Ulrich Wohlgenanntiin. Kolmas kisassa oli norjalainen Mats Sohagen Berggaard.

16-vuotiaan Määtän kultamitali oli Suomelle olympiafestivaaleilla jo kaikkiaan kolmas ja toisen kisapäivän toinen. Kaikkiaan Suomen nuoret urheilijat ovat saavuttaneet jo viisi mitalia neljässä eri lajissa ja Suomi johtaa 3+1+1-saldollaan mitalitaulukkoa kahden kisapäivän jälkeen.

Illan mäkimitalit jaetaan vasta huomenillalla palkintojenjakoseremonioissa olympiakylässä.

Kaikkien lajien suomalaisten aikataulut ja tulokset kootaan Olympiakomitean nettisivujen tiedotteeseen osoitteessa http://www.noc.fi/?x43=3587885. Viralliset aikataulut ja tulokset löytyvät kisajärjestäjien nettisivuilta osoitteesta http://www.eyowf2011.cz/.

Olympiakomitean nettisivujen lisäksi kisoja voi seurata Olympiajoukkueen Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/olympicteamfinland - Liity faniksi ja saat tunnelmat kisoista omalle Facebook-seinällesi!