Uutisen päiväys

27.1.2018← Takaisin

Mäessä Veteläiselle kullan jatkoksi hopea, Reponen yhdistetyssä tuplahopeamitalistiksi

Pojissa mäessä Jonne Veteläinen huipensi menestyksekkäät PM-kilpailunsa hyppäämällä edellispäivän mestaruuden jatkoksi hopeaa joukkuekilpailussa Arttu Pohjolan kanssa. Tytöissä Alva Thors ja Pinja Koivisto hyppäsivät joukkuekilpailussa pronssia ja yhdistetyssä kahden suomalaisjoukkueen kesken käydyssä parisprintissä Koivisto ja Annamaija Oinas veivät voiton.

Mäessä ja yhdistetyssä ohjelmassa oli joukkuekilpailut. Pojissa mäessä Jonne Veteläinen huipensi menestyksekkäät PM-kilpailunsa hyppäämällä edellispäivän mestaruuden jatkoksi hopeaa joukkuekilpailussa Arttu Pohjolan kanssa. Kilpailun voitti Norja, jolle Suomen ykköskaksikko hävisi 11,5 pistettä. 

– Hyvin onnistu hypyt omalle tasolle. Meidän joukkueemme oli hyvä ja yhtenäinen, kilpailujen ulkopuolella aika kului hyvin. Hyppääjänä minulla on ollut yleensä hyvä jalka, tekniikan kanssa on aina vähän tekemistä, sitä kun saisi parannettua vielä, niin hyvä tulee, nuorten MM-kisoihin maanantaina suuntaava Veteläinen sanoo.

Poikien yhdistetyn parisprintissä Perttu Reponen ja Rasmus Ähtävä nappasivat hopeaa.

– Mäessä tuli ihan hyvä hyppy, hiihdossa oli ihan hyvää kulkua. Vähän vaan oli liikaa eroa kärkeen, mutta hyvin taisteltiin, kisojen toisen hopeansa ottanut Reponen sanoi.

Tytöissä Alva Thors ja Pinja Koivisto hyppäsivät joukkuekilpailussa pronssia ja yhdistetyssä kahden suomalaisjoukkueen kesken käydyssä parisprintissä Koivisto ja Annamaija Oinas veivät voiton.

Sunnuntaina kilpaillaan vielä viestit.

Videohaastattelut:
Perttu Reponen ja Rasmus Ähtävä: https://www.facebook.com/ncteamfinland/videos/1548159888586984/ 
Jonne Veteläinen: https://www.facebook.com/Vuokattisport/videos/1974924116091437/