Uutisen päiväys

6.12.2015← Takaisin

Mäessä jäi liikaa kirittävää - Herola tänään 14:s

Suomen yhdistetyn joukkue ei yltänyt aamun normaalimäen hyppykierroksella parhaimpaansa. Ladulla 10 kilometrin hiihtomatkalle jäi liian paljon kirittävää. Ilkka Herola pystyi kuitenkin nousemaan 23:nnelta sijalta sijalle 14.http://www.fis-ski.com/nordic-combined/events-and-places/event=37395/race=1883/

”Ei saanut siitä pikkumäestä kiinni heti. Se oli kuitenkin selkeesti parempi se kisahyppy kuin koekierroksen hyppy. Ja itse jo vähän aikaa luulinkin, että se oli ihan hyvä. Liian kauas jäätiin.

”Hiihtokisa oli aivan varmasti ihan yhtä hyvä kuin eilenkin. Siellä oli tänään tosi jäinen keli ja siinä ei pystynyt eroja kauheesti tekemään, muutain tulla porukan mukana.”

Ilkka Herolan haastattelu kokonaisuudessaan

Vaikka sunnuntaista jäikin hampaankoloon, oli päävalmentaja Petter Kukkonen ehdottoman tyytyväinen kauden avausviikonloppuun.

”Olihan tämä huikea avausviikonloppu. Tälle tiimille ensimmäinen podiumsijoitus ja muutenkin suomalaiselle ensimmäinen neljään vuoteen. Ei tämäkään päivä huono ollut, puhutaan nyt Ilkan suorituksesta."

Matti HerolallaJim Härtulilla ja Mikke Leinosella erityisesti hyppyjä tarvitaan nyt lisää.

”Muu kolmikko, niin vähän nihkeä avausviikonloppu. Ei voi ihan tyytyväinen olla. Mäessä on ollut paljon parempaa syksyn leirillä, mutta nyt ei lumille ole saatu sitä siirrettyä. Pojat menee Vuokattiin harjoittelemaan. Leinosen Mikke lähtee Continental Cupiin, mutta Matti, Jim ja Ilkka menvät muutamaksi päiväksi hyppäämään", jatkoi Kukkonen.

Petter Kukkosen tiivistys viikonlopusta

Matti Herolan ja Mikke Leinosen kommentit Soundcloudissa

Tulokset, HS100/10km, sunnuntai 6.12.