Uutisen päiväys

17.1.2014← Takaisin

Lasten Mäkiviikko jatkuu Jyväskylän Laajiksessa

  Suomen Hiihtoliiton Lasten Mäkiviikko -liikuntakiertue siirtyy viikolla 4 Jyväskylään. Vuokatista viime vuoden puolella viikolla 49 alkaneen kiertueen alakoulutapahtumat järjestetään hiihtokeskus Laajiksessa Eturinteen alaosaan rakennetulla tapahtuma-alueella.

  Tapahtuma alkaa tiistaina 21.1. klo 9 ensimmäisten ryhmien saapumisella. Kouluja mukaan on ilmoittautunut seitsemän. Loppuviikon aikana Lasten Mäkiviikko -tapahtuman rastipisteillä kiertää lähes 400 alakoulujen oppilasta.

  "Jouduimme sekä aikataulusyistä että Etelä-Suomen heikon lumitilanteen vuoksi aikatauluttamaan kiertuetta uusiksi. Rovaniemen ja Lahden tapahtumat siirtyivät maaliskuulle, mutta onneksi muutokset ovat sopineet jo mukaan ilmoittautuneille kouluille", sanoo mäkiviikkokoordinaattori Sanni Kivipelto.

  Lasten Mäkiviikkoon voi tutustua paremmin osoitteessa www.kansallistalkoot.fi/lapset ja www.facebook.com/lastenmakiviikko.

  Ennakkoon voi käydä katsomassa Vuokatin tunnelmia videokoosteiden https://vimeo.com/80912865 ja https://vimeo.com/81234825

  ja valokuvien https://skydrive.live.com/redir?resid=E997C14DFC2DBE99!876&authkey=!AIEEByO7SSSOEZo&ithint=folder%2c avulla.

  Alakoulujen lisäksi myös päiväkotien on mahdollista osallistua Lasten Mäkiviikolle omatoimisen viikko-ohjelman avulla. Päiväkotien ohjelman voi ladata osoitteesta http://www.kansallistalkoot.fi/lapset/paivakoti/lastenmakiviikko_paivakotimanuaali_a5_low/

  Päiväkodeilla on mahdollisuus myön lainata viikon ajaksi puuhapaketti, josta löytyvät kisaliivit sekä mäkiukot eri päivien tehtäviin.