Uutisen päiväys

15.3.2013← Takaisin

Kykkäsen kausi päättyi Trondheimissa 22. sijaan

  Trondheimissa kisattiin perjantaina naisten HS105-mäessä. Suomen Julia Kykkänen sijoitus tasokkaassa kisassa oli 22:s. Kykkäsen hypyt kantoivat 90,5 ja 85,5 metriä.

  ”Ensimmäinen hyppy oli ihan hyvä. Toisen sitten vähän ryssin. En voi sanoa, että olisin tyytyväinen. Normaalilla hypyllä olisin pärjännyt paremmin” analysoi Kykkänen suoritustaan.

  Voiton kisassa vei Yhdysvaltojen Sarah Hendrickson 101,5 ja 101 metrin hypyillään. Toiseksi tuli Japanin Sara Takanashi. Kolmannen sijan otti Itävallan Jacqueline Seifriedsberger.

  Kisan tulokset kokonaisuudessaan: http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=JP&raceid=3618

  Kykkäsen kisakausi päättyy Trondheimiin ja katseet suunnataan seuraavaksi treeneihin ja ensi talven kisoihin.

  ”Lyhythän tämä kausi oli. Tärkeimmät saavutukset oli MM-kisat ja viime viikonlopun sijoitukset kolmen kärjessä. Totta kai jäi nälkää ensi kesää ja talvea varten”, kommentoi Kykkänen.

  Naisten päävalmentaja Kimmo Kykkänen kommentoi valmennettavansa tulosta sekä kautta seuraavasti:

  ”Julian ensimmäinen hyppy tänään oli pirun hyvä. Toinen hyppy ei jäänyt yrityksestä kiinni, vaan ennemminkin sitä oli hypyssä liikaa. Puristus näkyi toisella kierroksella.”

  ”Kuluneesta kaudesta jäi tosi hyvä fiilis, vaikka kausi oli lyhyt loukkaantumisen takia. Kokonaisuuteen on pakko olla tyytyväinen.”