Uutisen päiväys

5.2.2017← Takaisin

Kykkänen 15:nneksi Hinzenbachissa - "Taas vähän parempi kisa"

Julia Kykkänen hyppäsi mäkihypyn naisten maailmancupissa pisteille myös sunnuntaina, kun kausi jatkui Itävallan Hinzenbachissa. Suomalaisen sijoitus kauden 14:nnessä kilpailussa oli 15:s.

Sanojensa mukaan hyvällä mielellä olevan Julia Kykkäsen hypyt lensivät Hinzenbachin HS94-mäestä lauantaiseen tapaan tasaisesti 82,5 ja 83,0 metriä. Suomalainen keräsi yhteispisteet 212,0 päätyen 15:nneksi.

"Ihan jees, hyvä mieli. Kyllä se siitä pikkuhiljaa, kun malttaa", suomalaisurheilija sanaili.

"Ihan hyviä fiiliksiä, ei tässä mitään. Taas vähän parempi kisa kuin eilen. Hypyt olivat vähän parempia taas. Ei mitään, hyvällä fiilarilla tässä ollaan", päävalmentaja Kimmo Kykkänen puolestaan sanoi.

Viikonlopusta suomalaisleiriin jäi ilmeisen positiiviset fiilikset.

"Hyppy menee kokoajan eteenpäin ja rentoutuu, on löytynyt sellainen oikea väylä siihen, mitä tehdään. Keinoja on, mitä yritetään käyttää", päävalmentaja alleviivasi.

Talven 14:nnen maailmancupin kilpailun ykkössijan vei kokonaiskisaa hallitseva Japanin Sara Takanashi. Saksan Carina Vogt taisteli kakkoseksi, kolmantena kokonaiskisassa oleva Norjan Maren Lundby hyppäsi kolmanneksi. Julia Kykkäsen sijoitus 14/19 käydyn kilpailun jälkeen on 24:s.

Maailmancupin kausi jatkuu ensi viikonloppuna Slovenian Ljubnon tuplakisoilla.

Linkit:
Sunnuntain kisan tulokset
Maailmancupin kokonaistilanne

KUVITUSKUVA: SHL/Touho Häkkinen.