9.3.2013← Takaisin

Kaksikko Herola ja Vähäsöyrinki kisasivat joukkuesprintissä 16. sijalle

Yhdistetyn parisprintti kisattiin lauantaina auringon paisteessa. Salpausselän kisoissa Suomella oli kisassa mukana kaksi joukkuetta.

Suomen ykkösjoukkueen Ilkka Herolan ja Eetu Vähäsöyringin sijoitus oli 16:s. Kakkosjoukkue eli  Arttu Mäkiaho ja Ville Heikkinen liputettiin pois radalta ennen maalia, koska johtava joukkue otti heidät kierroksella kiinni.

Saksan kaksikko Johannes Rydzek / Eric Frenzel vei voiton Salpausselän kisojen yhdistetyn joukkuesprintissä. Toiseksi sijoittui Ranska 21,8 sekuntia voittajia jäljessä. Kolmanneksi sijoittui Saksan kakkosjoukkue.

[caption id="attachment_4524" align="alignright" width="300" caption="Herola ja Vähäsöyrinki kisan jälkeen."][/caption]

Suomalaisten kommentit kisan jälkeen:

Eetu
    ”Mäen jälkeen ei tätä miestä kyllä hymyilyttänyt. Mäki oli tänään täydellinen floppi. Hiihto onneks kulki ja jakso tosi hyvin painaa ladulla. Mäki ku ois lentäny pidemmälle, mut jos ja jos.”

Ilkka
    ”Kohtuullinen suoritus. Toivotaan, että Oslossa menee paremmin. Arvosana viikonlopulle ois 7 ja 8 välille. Lauantai oli tasasen varma päivä, sellainen keskikertainen, joka on tullu hieman liian tutuksi tänä talvena.”

Arttu
    ”Hyvän tuntuista oli hiihto. Mielellään olisi pari kiekkaa enemmän hiihtäny. Aika nopea rata ja aika rankka latu. Kuitenkin tykkäsin sprinttiradasta. Tuntui hyvältä lähteä hiihtämään toista kierrosta kun kroppa oli lämmin. Sprintti on kisamuotona hyvän tuntuinen.”

Ville
    ”Yllättävän hyvältä tuntu hiihto tänään. Kulki hyvin. Kierroksen olisi tietysti voinut hiihtää loppuun, mutta ihan hyvä fiilis jäi kun sai startin tälle viikonlopulle.”

Yhdistetyn maailmancup jatkuu seuraavaksi Norjan Oslossa, jossa suomalaisista kisaan osallistuu Ilkka Herola. Hyvällä menestyksellä Herolalla on mahdollisuus lisätä suomalaisille yksi kisapaikka seuraavaa kilpailukautta ajatellen.