Uutisen päiväys

28.11.2011← Takaisin

Kaimat kisoissa

  [caption id="attachment_1759" align="alignleft" width="300" caption="Kilpailun voittaja Sari Niemelä (vas.) ystävänsä Sari Huttosen kanssa."][/caption]

  Sari Niemelä osallistui aiemmin tänä vuonna Finnjumpingin sivuilla pidettyyn kilpailuun, jossa suosikki mäkihyppääjänsä tai yhdistetyn kilpailijansa kertomalla saattoi voittaa matkan kahdelle Rukan NordicOpeningin 10-vuotis kisoja seuraamaan. Voitto napsahti ja Sari pääsi kaimansa Sari Huttosen kanssa paikanpäälle katsomaan, miten kisoissa käy.

  ”En enää muista, miten alun perin eksyin sivuille ja sitä kautta kilpailuun. Olen kyllä seurannut yhdistettyä ja mäkihyppyä televisiosta, mutta en ole käynyt paikan päällä katsomassa kisoja. Siksi olikin mahtavaa päästä katsomaan niitä livenä. En ole koskaan ennen voittanut mitään, joten voitto oli todellinen yllätys. Matkalla tänne lentokentällä oli kilpailu, josta saattoi voittaa New Yorkin matkan kahdelle. Saa nähdä, josko voittoputki on päällä ja jatkuuko paluumatka aina sinne asti”, perjantaina kisoja seuraamaan saapunut Niemelä kertoi.

  Mäkeen tai ladulle kaksikko ei viikonlopun aikana valitettavasti ehtinyt, sillä aika kului kisoja seuratessa. Myös omien välineiden tuominen ilmateitse parin päivän vuoksi olisi tuntunut turhalta.

  Voittoon sisältyivät matkat, majoitus, ruokailu ja kisapassit kahdelle. Mahdollisuus tavata mäkijoukkue oli myös olemassa, mutta kisaohjelman muutosten vuoksi suunnitelmasta luovuttiin.

  ”Kaikki on hoitunut mahtavasti. Olen kuullut kauhutarinoita siitä, kuinka vastaavilla voittomatkoilla voi olla ongelmia pilvin pimein, mutta täällä kaikki on toteutettu erinomaisesti. Aiomme molemmat osallistua kisaan ensi vuonnakin. Saa nähdä, olemmeko ensi vuonna taas yhdessä täällä.”

  Teksti: Laajasalon opisto / OnaSiurua