14.1.2018← Takaisin

Itävallan Thomas Joebstl juhlii Rukalla Continental Cupin osakilpailuvoittoa – Wille Karhumalle uran paras sijoitus

Wille Karhumaa on Rukan Continental Cupin päätöskilpailussa parhaana suomalaisena sijalla 12. Waltteri Karhumaa ja Jussi Salo hiihtävät itsensä myös 30 parhaan joukkoon.

Rukan viikonlopun viimeinen kilpailu päättyi Itävallan Thomas Joebstlin voittoon. 22-vuotias itävaltalainen lähti 10 kilometrin hiihto-osuudelle 1.28 kärjen takaa. Kilpailun toiseksi sijoittui niin ikään itävaltalainen Martin Fritz pitäen mäkiosuudella hankitun toisen sijansa loppuun saakka. Ensimmäisenä hiihto-osuudelle startannut Norjan Harald Johnas Riiber sijoittui loppujen lopuksi kolmanneksi. Eroa maalissa kärkeen oli 22.4 sekuntia.

Parhaasta suomalaissuorituksesta vastasi eiliseen tapaan Wille Karhumaa. Hän onnistui kuitenkin parantamaan sijoitustaan ollen tänään kilpailussa sijalla 12. Karhumaa pääsi ladulle 1.47 kärjen jäljessä. Maalissa eroa voittaneeseen itävaltalaiseen oli 2.14.8.

”Hyppy oli jälleen perushyvää tekemistä, vaikkakin vähän ongelmia ilmalennossa olikin. Hiihto ei ollut niin hyvä kuin eilen ja hiihtelin yhden saksalaisen kanssa koko kisan. Vähän meni seisoskeluksi aina välillä, kun kummallakaan ei ollut haluja vetää, mutta sain viimeisellä kierroksella tehtyä irtiotolla selvän eron, mistä olen tyytyväinen! Sijahan on vähän parempi kuin eilen ja uran paras eli ihan tyytyväinen voi tämänkin päivän suoritukseen olla,” tyytyväinen Wille Karhumaa kertoo.

Continental Cupin pisteille suomalaisista selvittivät tiensä myös Waltteri Karhumaa (26.) ja Jussi Salo (30). Molemmat suomalaiset onnistuivat nostamaan sijoitustaan ladulla.