Uutisen päiväys

1.2.2015← Takaisin

Ilkka Herola 13:s Val di Fiemmen yhdistetyn kilpailussa

  Jussi Salo lopputuloksissa 38:s, Matti Herola sijalle 42.

  Ilkka Herola on sijoittunut 13:ksi Val di Fiemmessä käydyssä yhdistetyn maailmancupin osakilpailussa. Muista suomalaisista Jussi Salo oli 38:s, Matti Herola sijalla 42. Kilpailu oli samalla viimeinen maailmancupin osakilpailu ennen Falunin MM-kilpailuja.

  "Mikäs siinä, ihan hyvä kisa. Parannettavaakin vielä jää Falunia ajatellen. Hiihdossa ja mäkihypyssä on molemmissa tekemistä. Tämmöinen ihan perussuoritus mitä nyt on tullut jonkin aikaa tehtyä, ihan hyvä mutta-osastoa", kommentoi Ilkka Herola kilpailun jälkeen.

  Päävalmentaja Petter Kukkosen mielestä Ilkka Herolan suoritus oli varsin mallikas sairastelujen jälkeen.

  "Tässä on ollut jonkin verran sairasteluja, jotka ovat tuoneet omia haasteitaan urheilijoille. Sitä taustaa vasten Ilkalla oli tänään ihan kelpo päivä, hyppy kulki ja hiihtokin mielestäni", Kukkonen analysoi.

  Jussi Salolle ja Matti Herolalle kansainvälinen vauhti oli tänään liian kovaa.

  "No joo, kummankaan osalta ei välttämättä ollut paljon jakoa mäessä eikä ladullakaan. Hiihdossa jäädään puolitoista minuuttia siitä vauhdista missä pitäisi kansainvälisesti olla, joten sillä tavalla suorituksia ei voi pitää kovin onnistuneina", päävalmentaja kommentoi.

  Jim Härtull ja Leevi Mutru kilpailivat viikonvaihteessa erikosmiesten seassa Jämin SM-laduilla. Kukkonen oli ilahtunut miesten otteista ladulla.

  "Hyviä suorituksia. Suunnitelmien mukaan mentiin molempien osalta, maailmancup jätettiin nyt väliin ja kotimaan harjoittelun sekaan otettiin tuollainen kova kilpailu. Oikein hyvin pojat pärjäsivät", Kukkonen kehuu.

  Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan luettavissa tästä.