Uutisen päiväys

28.2.2019← Takaisin

Herola upeasti viides henkilökohtaisessa normaalimäen kisassa - uran paras arvokisasijoitus myös Mutrulle

Ilkka Herola nappasi uran parhaan arvokisasijoituksen yhdistetyn normaalimäen kilpailussa ollen viides. Leevi Mutru täydensi suomalaispanosta niin ikään uransa parhaalla sijalla, sijoittuen kymmenenneksi.

Mäkiosuuden jälkeen Leevi Mutru oli parhaissa asemissa 14:ntenä. Onnistuminen mäessä takasi hyvän lähtöpaikan 59 sekuntia johtanutta Jarl Magnus Riiberiä perässä. Ilkka Herola lähti ladulle 24:ntenä 1:24 sekuntia kärjestä. Eero Hirvonen oli Herolan edellä sekunnin ja Arttu Mäkiaho 45:ntenä 2:26 kärkeä jäljessä.

Herola oli helpottunut ja kaikinpuolin tyytyväinen suorituksiinsa ja sijoitukseensa.

"Kyllä tottakai, hyvin tyytyväinen olen tuohon. Uran paras arvokisasijoitus, niin pitää olla tyytyväinen. Unelmaonnistumisella mitali olisi ollut otettavissa, mutta se jäi seuraavaan kertaan. Oli tosi hieno päivä", sanoi iloinen Herola.

Leevi Mutru

"Tänään oli taistelupäivä ladulla. Siinä oli raska pehmeä baana ja vaati rauhallista alkua. Tuli monta väsynyttä kaveria vastaan ladulla, itsellä onnistui vauhdinjako todella hyvin. Tää menee listaykköseksi ja paras sijoitus kaikista arvokisoista. Olen todella tyytyväinen", mietti Mutru.

Arttu Mäkiaho oli kilpailun 31:s. Eero Hirvonen keskeytti kilpailun pahan kaatumisen jälkeen. Hirvonen on kuitenkin kunnossa pintanaarmuja lukuun ottamatta.

Mäkiosuuden tulokset

Lopputulokset