Uutisen päiväys

21.7.2011← Takaisin

Hautamäen hyppykunto löytyi Finnjumping cupissa – 3 osakilpailu Vuokatin mäkikarnevaalien yhteydessä

  Vuokatissa järjestetään mäkikarnevaalit 16. kerran 20.-23.7.2011. Tapahtuman yhteydessä kilpaillaan myös Finnjumping cupin osakilpailut.

  Suomen mäkijoukkueen Matti Hautamäki ei osallistunut Puolassa hypättäviin kesä Grand Prix-kilpailuihin, mutta osallistui sen sijaan kotimaassa hypättävään Finnjumping cupiin. Kolmas osakilpailu hypättiin torstaina mäkikarnevaalien lomassa Vuokatissa. Päävalmentaja Pekka Niemelä oli tyytyväinen Hautamäen esityksiin Vuokatin vaaran HS 100-mäessä.
  - Matin hyppääminen alkoi olemaan Vuokatissa maailmanluokan tasoa, kehui Niemelä kilpailun jälkeen.
  Hautamäki johtaa Finnjumping cupia voitettuaan kilpailut Kuopiossa ja Vuokatissa.
  Vuokatissa järjestetään tällä viikolla jo 16. kerran mäkikarnevaalit. Neljän päivän aikana leiriläiset hyppäävät ja tekevät monipuolista oheisharjoittelua huippuvalmentajien ja maajoukkueurheilijoiden vetämänä. Karnevaalit päättyvät leirikisaan.
  - On ollut hienoa katsoa mäkikarnevaalien osallistujien iloisia ilmeitä ja varsinkin innokkaiden nuorten juniorien suorituksia pienissä mäissä. Nuorin osallistuja taitaa olla 5-vuotias. Esimerkiksi HS 12-mäessä ryhmän valmentajana toimii Janne Happonen ja tämä varmasti lisää juniorien innostusta, kertoo Niemelä Vuokatin tapahtumasta.

  Finnjumping cup, kesä 2011
  21.7.2011 Vuokatti Kilpailutulokset http://www.vuokattisport.fi/news.php?id=281