Uutisen päiväys

2.12.2011← Takaisin

Haemme mäkihypyn ja yhdistetyn assistentin äitiysloman sijaista Lahteen

  Finnjumping ry on mäkihypyn ja yhdistetyn oma yhdistys, mikä on aloittanut toimintansa 1.1.2010. Finnjumping ry toimii itsenäisenä jäsenjärjestönä Suomen Hiihtoliiton alaisuudessa. Mäkihyppy ja yhdistetty ovat olleet suomalaisen urheilukansan suosikkeja – ja meidän tulee varmistaa, että ne ovat sitä jatkossakin.

  Assistentin tehtäviin kuuluu yhteydenpito yhteistyökumppaneihin, median yhteyshenkilönä toiminen, tiedotus, internetsivujen päivittäminen, joukkueiden matkajärjestelyiden tekeminen, seurojen yhteyshenkilönä toiminen sekä muut yleiset hallinnolliset työt.

  Hakijalta edellytämme organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työ on itsenäistä ja vastuullista. Edellytämme myös hyvän englanninkielen taidon, myös saksankielen taito katsotaan eduksi. Työ vaatii jonkin verran matkustelua kotimaassa ja ulkomailla.

  Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen liikuntajärjestöistä tai toimistotöistä.   

  Yhteystiedot:                    toiminnanjohtaja Mauri Haataja puh. 040 720 4005, email. mauri.haataja@finnjumping.fi
  Työpaikan osoite:            Urheilukeskus, 15110 Lahti
  Työ alkaa:                           tammi-helmikuun vaihteessa sopimuksen mukaan 
  Työaika:                               kokopäivätyö
  Työn kesto:                        vähintään 9kk
  Haku päättyy:                   14.12.2011
  Hakeminen:                       Lähetä 14.12. mennessä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen Finnjumping ry, Urheilukeskus, 15110. Kuoreen merkintä ”äitiyslomansijaisuus”