Uutisen päiväys

4.7.2012← Takaisin

FIS Kids cup Garmisch-Partenkirchen

  Vielä on hetki aikaa ilmoittautua FIS kids cupiin Garmisch-Partenkircheniin. Mahdollista joukkuetta varten Finnjumping etsii vielä yhtä 2001 ja yhtä 2002 syntynyttä urheilijaa mukaan kansainväliseen kilpailuun. Ilmoittautumiset tehdään lajiliiton kautta, joten olethan joka tapauksessa nopea; ilmoittautumiset tehdään 6.7. Matkassa on varmasti muutoinkin mukavampi olla, kun on enemmän urheilijakavereita mukana, joten jos vielä vähääkään emmit, nyt se kannattaa viimeistään muuttaa päätökseksi lähteä kisareissuun mukaan!

  Alla vielä muistin virkistyksenä tietoja kisaan liittyen.

  FIS KIDS CUP GARMISCH-PARTENKIRCHEN 26.-29.7.2012

  Saksan Garmisch-Partenkirchenissa järjestetään 26.-29.7.2012 FIS Kids cup. Kilpailu on mitä loistavin tilaisuus pienille urheilijanaluille päästä osalliseksi kansainväliseen tapahtumaan ja kilpailutoimintaan. Kyseessä on yksi maailman kuuluisimmista mäkipaikkakunnista ja mikä olisikaan parempia paikkoja tutustua koko perheen voimin kansainväliseen kilpailutoimintaan lapsille kohdistetun tapahtuman muodossa.

  Kilpailun järjestäjä  maksaa majoituksen ja ylläpidon, osallistujan tulee itse kustantaa lentojen osuus. Jos halukkaita lähtijöitä Suomesta löytyy riittävästi, Finnjumping tulee tekemään päätöksen mahdollisesti ilmoittaa joukkue Suomi -statuksella mukaan kilpailemaan. Ilmoitathan halukkuutesi mahdollisimman pian; sitovat joukkueilmoittaumiset on tehtävä lajitoimiston kautta viimeistään 6.7.2012.

  Kilpailukutsu ja tarkemmat tiedot: FIS kids cup july2012

  Alustavat ilmoittautumiset ja lisätiedustelut Tanja Rautavirta
  puhelimitse 0400 668130 tai sähköpostilla tanja.rautavirta@finnjumping.f