Uutisen päiväys

22.4.2012← Takaisin

Finnjumpingin kevätkokous valitsi uuden hallituksen

    Finnjumping ry:n kevätkokouksessa Seinäjoella 22.4.2012 valittiin yhdistykselle uusi hallitus.

    Ilkka Tiilikainen, Finnjumping ry:n hallituksen puheenjohtaja, ilmoitti aiemmin huhtikuussa ettei ole käytettävissä hallituksen puheenjohtajaksi jatkokaudelle. Kevätkokouksessa päätettiin siirtää puheenjohtajavalinta ylimääräisen kokouksen päätettäväksi 5.5.2012, jotta taataan riittävä aika parhaiden mahdollisten puheenjohtajaehdokkaiden kartoittamiseksi.

    Aikaisemman valinnan perusteella hallituksessa jatkavat Satu Heikkinen, Jyri Pelkonen ja Topi Sarparanta ja seurakokous päätti valita kolme uutta jäsentä seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Istuneen hallituksen erovuoroisista Arttu Lappi ja Erkki Palm eivät olleet käytettävissä hallitukseen. Pasi Sajasalo Jyväskylästä tuli valituksi uudelleen ja uusina hallituksen jäseninä aloittavat Eero Kuusinen Lahdesta ja Jukka Salmi Kuopiosta.

    Hallitukseen uudelleen valituksi tullut Pasi Sajasalo on erittäin tyytyväinen uuteen kokoonpanoon: ”Uusi hallitus on hyvä yhdistelmä jatkuvuutta ja uutta verta. Uudet hallitusjäsenet tuovat mukaan vankkaa ja pitkää kokemusta lajien parissa sekä tuovat omaa erityisosaamistaan Finnjumpingin tulevaisuuden rakennustyöhön.”