Uutisen päiväys

1.7.2016← Takaisin

Continental Cup alkaa - "Kesältä odotan onnistumisia kisoihin ja hyviä sijoituksia"

Slovenian Kranj isännöi Continental Cupin kesän avauskilpailua perjantaina. HS109-mäen viikonlopun ensimmäisessä kilpailussa on mukana kolme lupaavaa nuorta suomalaista.

Nuorten maajoukkueeseen keväällä nimetyt Ounasvaaran Hiihtoseuran Andreas Alamommo sekä Niko Kytösaho ja Puijon Hiihtoseuran Eetu Nousiainen kantavat suomalaisten värejä Sloveniassa.

Viime keväänä nuorten olympialaisissa Lillehammerissa ja nuorten MM-kisoissa Rasnovissa hienosti onnistuneen Alamommon mukaan alkukesä on tuonut onnistumisia harjotuksissa.

"Hyvillä fiiliksillä kesän ensimmäiseen kilpailuun. Alkukesä ollaan treenattu kovaa ja kehitystä on tullut mäen puolelle", Lillehammerissa peräti kuudenneksi ja Rasnovissakin kahdeksanneksi helmikuussa ponnistanut nuorukainen kertaa.

Kesän alkavalla kilpailukaudella Alamommolla on varsin selkeät tavoitteet.

"Varmasti on tulossa kovatasoinen kisa. Kesältä odotan onnistumisia kisoihin ja hyviä sijoituksia", nuorukainen huomauttaa.

Slovenian Kranjissa hypätään viikonloppuna kaikkiaan kaksi kisaa, kun lauantaina on perjantain tapaan ohjelmassa kilpailu HS109-mäestä.

Kuvassa Eetu Nousiainen, Andreas Alamommo ja Niko Kytösaho.