Uutisen päiväys

23.2.2011← Takaisin

22.2.2011

    Buenos tardesta vaan kaikille! Viikko on taas menty eteenpäin ja polvikin rupee tuntumaan kokoajan paremmalta. Välillä tekis mieli jo ottaa juoksuaskelia tai hyppiä aitoja, mutta täytyy kuitenkin vielä malttaa!

    [caption id="attachment_722" align="alignleft" width="200" caption="Kuva: Patrick Forsblom"][/caption]

    Buenos tardesta vaan kaikille! Viikko on taas menty eteenpäin ja polvikin rupee tuntumaan kokoajan paremmalta. Välillä tekis mieli jo ottaa juoksuaskelia tai hyppiä aitoja, mutta täytyy kuitenkin vielä malttaa! Eturistiside on nyt heikoimmillaan, vaikka se jo hyvältä tuntuukin. Siksi ei saa tulla sitä hyvänolon tunnetta, että nytpä otan muutaman hölkkäaskeleen, muuten saattaa tulla takapakkia polvelle ja paljon! Kohta kuitenkin uskaltaa lähteä jo hiihtelemään "pertsaa" ja naatiskelemaan talvi-ilmasta. :) ja kunhan toi talvisääkin muuttuu pikkusen siedettävämmäksi ;) Ei oo toi vesijuoksu meinaan ihan mitään mun lempi puuhaa! Kuntopyörää tulee poljettua aikalailla ja kaikenlaista keskivartalo treeniä siinä kuntoutuksen sivussa.

    MM-kisatki lähenee ja joukkue on menny jo paikan päälle. Meikäläistäki on sen takia pyydelty vähän joka suuntaan antelemaan kommentteja, että mitenkä ne Suomipojjaat siellä tulee pärjäilemään ja millä fiiliksillä kattelen kisoja kotosalla. Noh, tietty oisin enemmänku mielellään ollu mukana kisoissa, mutta tällä kertaa näin! Kyllähän sieltä niitä kisoja vielä tulee. Ja kyllähän se meiän tiimi sieltä sen pari mitalia ainakin tuo tuliaisina! :-)

    ps. Kiitoksia kaikille tsemppauksesta