Uutisen päiväys

6.11.2017← Takaisin

Vuoden toinen valtakunnallinen Hopeasompa-leiri järjestetään Rovaniemellä

    Valtakunnallinen Hopeasompa-leiri valmentaa 13–15-vuotiaita nuoria urheilijoita kohti urheilijan elämää. Ensimmäinen leiri järjestettiin vuonna 2012. Siitä lähtien leirejä on ollut vuosittain. Tämän vuoden toinen leiri järjestetään 29.11-3.12.2017 Rovaniemellä.

    Valtakunnalliselle Hopeasompaleirille voivat ilmoittautua ne nuoret, jotka ovat olleet Hopeasomman loppukilpailussa 30 parhaan joukossa joko sprintissä tai normaalimatkalla sekä KLL:n mestaruushiihtojen 20 parasta / sarja. Hopeasompaleirityksen ikäluokat kaudella 2017–2018 ovat vuosina 2002, 2003 ja 2004 syntyneet tytöt ja pojat.

    Tulevan leirin tavoitteena on tarjota nuorille laadukkaita harjoitteita, opettaa lajitaitoja ja hiihtotekniikoita sekä antaa konkreettista tietoa hiihtoharjoittelusta kotiin vietäväksi. Unohtamatta mukavaa yhdessäoloa

    Olosuhteet Rovaniemellä ovat hiihtoharjoitteluun erinomaiset. Ensilumen latua on valmiina 9km ja tulevina viikkoina sitä hyödyntävät useat eri maajoukkueet. Joten nuoret pääsevät varmuudella harjoittelemaan hyvissä ja laadukkaissa olosuhteissa. Näkemyksiään nuorten ensilumen kauden harjoittelusta leirille tulevat kertomaan Lapin Urheiluakatemian TopTeam urheilijat (MC kisoista riippuen)

    Ohjelma ja ilmoittautuminen leirille täältä