Uutisen päiväys

30.6.2005← Takaisin

Toinen karnevaalipäivä oli täynnä toimintaa

Hyvin nukutun yön ja tuhdin aamiaisen jälkeen kokoonnuttiin toisena karnevaalipäivänä yhdessä lipun nostoon, jonka jälkeen riennettiin päivän harjoituksiin.

Toisen hiihtokarnevaalipäivän ohjelmassa oli mm. sauvaharjoituksia, eko-ase ammuntaa, voiman ja ketteryyden kehittämistä, luento ja tietysti hiihtoa hiihtoputkessa A-maajoukkueen hiihtäjien tarkkojen silmien alla.

Päivittäinen ohjelma on suunniteltu mukavan väljäksi, jotta aikaa jää myös kavereiden kanssa oleiluun ja lepäämiseen.

Ruokahuolto toimii kiitettävästi; pienet ja vähän isommatkin terminaattorit saavat varmasti vatsansa täyteen kolmella aterialla noutopöydästä + vielä iltapalalla. Nälkä ei ainakaan pääse vatsassa kurnimaan. Energiaa kuluu kuitenkin päivän aikana niin, että kaikki menee varmasti tarpeeseen.

Torstai iltana oli iltarallin nimellä kutsuttu tapahtuma, jossa nuorilla oli muutaman tunnin aikana mahdollista kokeilla ohjatusti mm. tennistä ulkokentillä, sulkapalloa, pöytätennistä, sählyä ja voimistelua temppuradalla Vuokattihallissa ja tietysti hiihtoa tunnelissa. Lisäksi tarjolla oli oikea herkkupala, joka saikin nuorten vankkumattoman suosion; ihan kunnon iso trampoliini, jossa sai kokeilla erilaisia hyppyjä ohjaajan valvonnassa. Turvallisuudesta ei tingitty tässäkään lajissa, eikä turhia sooloiluja sallittu, mutta silti ja ehkä sen vuoksi juuri nähtiin todella komeita suorituksia.

Vanhempien ja ohjaajien ohjelma kulkee mukavasti nuorten ohjelman rinnalla ja lisäksi he saavat tietoiskuja luentojen muodossa. Tänään vuorossa olivat luennot nuorten taito- ja kestävyysharjoittelusta Valmennuskeskuksen johtajan Jyri Pelkosen ja mm. ST1 ryhmään valitun Martti Jylhän valmentajan Mikko Virtasen pitäminä. Lisäksi vanhemmilla oli mahdollisuus osallistua sauvakävelyretkeen Vuokatinvaaralle ja seurata nuorten iltarallia.

Iltarallin jälkeen kokoonnuttiin yhdessä upean aurinkoisessa kesäsäässä lipunlaskuun ja sitten nuorille tarjoiltiin vielä pienet iltapalat, joten mikäs siinä ollessa.....aikaa jäi vielä iltapalan jälkeen päivän tapahtumien kertaamiseen kavereiden kanssa ennen kuin klo 23.00 hiljaisuus laskeutuu...