Uutisen päiväys

26.5.2014← Takaisin

Vuoden Huoltajat sekä Vuoden Valmentaja

Suomen Maastohiihdon Valmentajakerho sekä Suksihuoltajakerho palkitsivat kevätkokouksessaan neljä henkilöä ansiokkaasta työstään suomalaisen maastohiihdon hyväksi.

Suksihuoltajakerho valitsi nyt ensimmäistä kertaa Vuoden huoltajan. Ehdokkaista oli runsauden pulaa, mutta kerho päätti muistaa erityisesti kolmea suksihuoltajaa kuluneen kauden menestyksestä. Kuopion kevätkokouksessa palkittiin Suomen maastohiihtomaajoukkueen huoltopäällikkö Stefan Storvall, Suomen maastohiihtomaajoukkueen suksihuoltaja Jari Nieminen ja Suomen ampumahiihtomaajoukkueen huoltopäällikkö Pekka Kemppi.

- Huomionosoitus tuntuu hyvältä. Erityisesti haluan nostaa esiin Stefanin työn Sotshissa. Hän johti, siis johti meidän huoltotiimiä loistavasti, itsekin palkittu Nieminen kiitti.

Vuoden valmentajaksi valittiin maajoukkueen väistyvä valmentaja ja usean hiihtäjän kuten olympialaisissa erinomaisesti menestyneen Kerttu Niskasen henkilökohtainen valmentaja, Jussi Piirainen.
- Tuskin olisin tullut itsekään valituksi Vuoden valmentajaksi ilman suksihuoltoa. Heidän koko tiimin panos siihen, että Sotshissa pärjättiin, oli merkittävä, ja heidän panoksensa siihen, että ylipäätään voimme menestyä maailmancupissa on erittäin merkittävä, Piirainen kiittää.

(Kuvassa vasemmalta oikealle: Stefan Storvall, Pekka Kemppi, Jari Nieminen ja Jussi Piirainen.)