Uutisen päiväys

7.3.2015← Takaisin

Salpausselällä Kyllönen naisten sprintissä 12:s

Lauantaina Salpausselällä Anne Kyllönen taisteli finaalipaikasta vapaan hiihtotavan sprintissä. Alkuerästä jatkoon päässyt Kyllönen joutui taipumaan erässään ja sijoitus lopputuloksissa oli 12:s.

"Jäi vähän hampaan koloon. Todella nopea latu, kun se on suolattu. Hyvä maku jäi, mutta parempaakin oli tarjolla. Tän vuoden vaikeuksien jälkeen välierä paikka on hieno suoritus."

Riikka Sarasoja-Lilja harmitteli kisan päättymistä alkueriin. Sarasoja-Liljan sijoitus oli 18:s.

"Täpärälle meni ja kyllä sadattelin maalissa. Ärsyttävän pienestä jäi kiinni. Ladulla kun tuntui vielä niin hyvältä. Tämä on niin ristiriitaista; tavallaan oltava tyytyväinen, että Falunissa en pystynyt hiihtämään omalle tasolle ja nyt sai hyvän vireen. Olisin vain halunnu hiihtää vielä enemmän."  

Kerttu Niskanen oli tänään 24:s.

"Ei ole mun pravuurimatkoja nämä, mutta ihan ok tänään. Toki olisi vielä halunnut hiihtää tuossa erässä paremmin, mutta ei voi mitään, että tuossa oli parempia tyttöjä edellä. Huomenna ehdottomasti hiihtämään kovasti ja toivottavasti on yhtä hyvä päivä kannustuksen puoesta kuin tänään."

Mona-Lisa Malvalehto oli 31:s, Heini Hokkanen 40:s, Laura Mononen 41:s, Maaret Pajunoja 48:s, Katri Lylynperä 52:s, Krista Niiranen 53:s, Aino-Kaisa Saarinen 55:s, Andrea Julin 59:s, Leena Nurmi 61:s ja Riikka-Liisa Räsänen 63:s.

Kisan tulokset kokonaisuudessaan FIS:n tulospalvelussa.