Uutisen päiväys

11.1.2015← Takaisin

Riitta-Liisa Roponen viidenneksi Scandinavia Cupin yhdistelmäkilpailussa

  Maija Hakala sijalle 22, Heini Hokkanen 30:s.

  Riitta-Liisa Roponen on sijoittunut viidenneksi Falunissa Scandinavia Cupin yhdistelmäkilpailussa. Naiset hiihtivät 7,5 kilometriä perinteisellä ja 7,5 kilometriä vapaalla. Roponen hävisi kilpailun voittaneelle Norjan Astrid Jacobsenille 46,1 sekuntia.

  Muista suomalaisista Maija Hakala sijoittui sijalle 22, Heini Hokkanen sijalle 30.

  "Kyllä hiihtoon täytyy olla tyytyväinen. Perinteisen osio ei kulkenut ihan niin hyvin, mutta vapaalla homma toimi ihan mukavasti. Pakko olla tyytyväinen, alla oli kuitenkin ennen tätä viikonvaihdetta pitkä tauko. Ensimmäinen kilpailu tauon jälkeen ei kulkenut, mutta pitää olla tyytyväinen siihen että toinen kilpailu sujui jo oikeinkin mukavasti. Vapaan osuudella sain lopussa (Charlotte) Kallaa kiinnikin", Roponen kommentoi viitaten neljänneksi sijoittuneen Charlotte Kallan suoritukseen.

  "Kunnon kehityksen osalta ollaan ihan aikataulussa jos MM-Falunia ajattelee. Seuraavaksi hiihdän Suomen cupissa ja sitten SM-kilpailuissa Jämillä", Roponen kertoo jatko-ohjelmastaan.

  Valmennuspäällikkö Eero Hietanen oli tyytyväinen Roposen suoritukseen.

  "Naisilla oli todella kova kilpailu myös, joten "Ritu" oli kärkiporukassa hyvässä vauhdissa. Oli tärkeätä että tässä vaiheessa pääsimme tutustumaan MM-latuihin ja näin kovatasoisessa kilpailussa. B-maajoukkueelle ja nuorille urheilijoille tämä reissu teki kokemuksenkin kannalta erittäin hyvää", Hietanen kommentoi.

  Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan luettavissa tästä.