Uutisen päiväys

9.2.2015← Takaisin

Östersundin maailmancupin joukkue koostuu MM-hiihtäjistä

Maastohiihdon maailmancup-joukkue Östersundiin koostuu Falunin MM-kisajoukkueesta. Lauantaina hiihdetään perinteisen sprintti ja sunnuntaina vuorossa on naisilla vapaan 10 kilometrin ja miehillä vapaan 15 kilometrin kisa.

Naisista perinteisen sprinttiin on ilmoitettu Anne Kyllönen, Mona-Liisa Malvalehto, Kerttu Niskanen ja Aino-Kaisa Saarinen. Vapaan kisan sunnuntaille on ilmoitettu Anne Kyllönen, Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Riitta-Liisa Roponen.

Sprinttimiehillä on kuusi maapaikkaa, joten ladulla nähdään lauantaina Ristomatti Hakola, Sami Jauhojärvi, Martti Jylhä, Toni Ketelä, Anssi Pentsinen ja Matias Strandvall. Sunnuntaina vapaan 15 kilometrillä suomalaista hiihtävät Matti Heikkinen, Lari Lehtonen, Ville Nousiainen ja Perttu Hyvärinen.

”Menemme Östersundiin MM-kisajoukkueella. Martti hiihtää sen takia sprintin, että saa pidettyä paikan red groupissa. Musti (Jauhojärvi) haluaa kokeilla, kun kerran on mahdollista kokeilla, kuinka kova on tällä hetkellä sprintissä. Mustille sprintti on aina ollut hyvä avauskisana ja Östersund toimii myös valmistautumisena MM-kisoihin”, päävalmentaja Reijo Jylhä kommentoi tulevan viikonlopun valintoja.