Uutisen päiväys

15.4.2019← Takaisin

Maastohiihdon Hopeasompa-yläkoululeirityshaku kaudelle 2019–2020

  Maastohiihdossa järjestetään yläkouluikäisille leiritystä aikaisempien vuosien tapaan. Leirityksen tavoitteena on yhdistää opiskelu ja urheilu saumattomasti yhteen. Leirien aikana tehdään oman koulun koulutehtäviä ja harjoitellaan laadukkaasti ammattivalmentajien johdolla. Lisäksi keskitytään mm. elämänhallintataitojen opetteluun ja taitoharjoitteluun.

  Maastohiihdon Hopeasompa-yläkoululeiritykset ovat osa Suomen Hiihtoliiton valmennusjärjestelmää, jonka tarkoituksena on edesauttaa nuoren maastohiihtäjän uraa omalla urheilijan polullaan. Leirityksiä koordinoi Vuokatti–Ruka Urheiluakatemia, joka on myös johtava yläkoululeirityksien järjestäjä. Muut leirityksien järjestäjät ovat Lapin Urheiluakatemia (Rovaniemi), Pajulahden Urheiluopisto (Lahti), Varalan Urheiluopisto–Jämin aluevalmennuskeskus (Varala–Jämi) ja Norrvalla Folkhälsan (Vöyri).

  Maastohiihdossa kaikkiin leirityspaikkoihin haetaan valtakunnallisen hakulomakkeen kautta. Täytä hakulomakkeen kohtaan ”ensisijainen hakupaikka” se leirityspaikka, johon haluat mukaan. Toissijaiseen kohtaan voit lisäksi laittaa jonkun muun paikan. Mikäli sinua ei valita ensisijaiseen hakupaikkaan, siirrämme hakusi toissijaiseen paikkaan. Jos tulee kysyttävää hakuun liittyen, ole yhteydessä Jussi Simulaan (yhteystiedot alla). Jos tulee kysyttävää eri leirityspaikkojen toiminnasta, ole yhteydessä ko. yläkoululeirityksen maastohiihtovalmentajaan (yhteystiedot alla).

  Linkki hakulomakkeeseen: https://goo.gl/forms/ZzDQUqGDJxvWvv2o1

  Haku päättyy 29.4.2019 kello 12.00.

  Hakulomakkeessa annettuja tietoja käytetään valintakriteereinä maastohiihdon yläkoululeirityksien yhteisessä sähköisessä haussa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.


  Lisätietoa eri paikkojen leirityksestä saat seuraavilta nettisivuilta ja henkilöiltä:

  Vuokatti: http://www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi/Hakeminen/Yläkoululeiritys
  Jussi Simula, jussi.simula@vrua.fi, 044 371 6364

  Rovaniemi: http://www.lapinurheiluakatemia.fi/ylakouluakatemia/
  Janne Hyyppä, janne.hyyppa@santasaport.fi, 040 578 9137

  Vöyri: https://www.folkhalsan.fi/unga/unga/lager-for-blivande-idrottare/
  Matias Strandvall, matias.strandvall@edu.vora.fi, 050 342 1809

  Varala–Jämi: https://varala.fi/kilpaurheilu/ylakoululeiritys/
  Ville Pirttijoki, ville.pirttijoki@hierontajaurheilupalvelu.fi, 045 259 0988

  Pajulahti: http://pajulahti.com/valmennuskeskus/ylakoululeiritys/maastohiihto/
  Ville Sampolahti, ville.v.sampolahti@student.jyu.fi, 040 542 3032